Párhuzamos könyvelés folyhat az MSZP józsefvárosi szervezeténél a Magyar Idők birtokába jutott hangfelvétel tanúsága szerint. A kormánypárti napilap szerint a Katona Tamás pártigazató jelenlétében lefolytatott beszélgetés rögzítéséből kiderül, a helyi pártszervezet össze is mosta a fehér- és a feketekasszákat:

Jó, akkor legyen teljes a kép, akkor mondom a feketekasszának az elszámolását. A feketekassza az, ami egészen pontosan úgy néz ki, hogy 1,4 millió hiánnyal zárt a tavalyi év során, amely hiány valójában nem hiány, mert természetesen fedezve lett. A fedezet egyszer volt egy korábbi támogatásból származó 700 ezer forint. Volt egy olyan része, amit most sajnos ki kell mondanom, ki lett fizetve a fehérkasszából rendelkezésre álló pénzösszegből, de számlabefogadás nem történt, ez sajnos átcsoportosodott a fehérből a feketébe, és a többit én magam pótoltam

- hangzik el a kormánypárti lap állítása szerint.

A felvételről az is kiderülhet, hogy a foglalkoztatás sem feltétlenül szabályszerű mederben zajlik a pártszervezetnél:

Ezt érdemes tisztán látni. […] Tehát hogy azokat a kiadásainkat, amiket nem tudtunk bizonylattal fedezni, ilyenek voltak a tavalyi év folyamán az összes személyi kiadásunk, mert hogy sem irodavezetőknek, sem a helyetteseknek, sem a webmesterünknek nem volt állása, bejelentett állása. Megkapták azt, amiről egyébként az elnökség döntött, de hát a járulékoktól és egyebektől mentesítve futott a történet, és ilyenek voltak bizonyos kampánykiadásaink is, ezeket fedeztük úgy, hogy túlnyomó többségben, amint az hallható volt […]

- osztja meg hallgatóságával az MSZP józsefvárosi elnöke.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hofipisti
Van olyan párt kis hazánkban, ahol nem így megy?
Legfeljebb a többi nem ilyen pancser, mint az MSZP, ami bizony egy olyan hajó, amin túl kicsi a lyuk, nem működik a szivattyú, így aztán csak lassan süllyed.
papa.49
@Hofipisti: Szeretném látni a felvételt is mert sajna csak így nem tudom elhinni az ,,igazság bajnokainak,, állítását))))))))))
Szeparepa-
Az kb olyan, mintha Don Corleone, megvádolná Al Capone-t azzal hogy maffiózó... világ röheje...
nemkati
@Szeparepa-: Azért akárhogy is volt, akármilyen piti pénz is a Fidesz rablásaihoz képest, ha egy ilyen kiderül, akkor az MSZP milyen jogon bírálhatja a kormányt csalással, lopással?

Viszont ami tény: az MSZP-nek nincs egy Símacskája, aki ellenzékben is milliókhoz, milliárdokhoz juttatja a pártot. Ahhoz, hogy működjön, ahhoz, hogy programokat, akciókat szervezzen, ahhoz embereknek kell jövedelmet biztosítani, és mindenhez pénz kell. Az állami pártfinanszírozásból sokmindenre nem futja. Amíg a Fidesz közpénzből finanszírozza a médiáját (mint ez a Magyar Idők és még rengeteg másik), 0rbán, Matolcsy, és a többi hóbortjait, agymenéseit, addig az ellenzéknek nincs bevétele, hiszen a támogatóik is kiszorultak az üzleti élet több területéről.

Viszont valamit nagyon nem értek. A Magyar Idők leírt szövegben idéz egy (az MSZP februári tanácskozásán készült) hangfelvételből, amiről csak ők tudják, hogy létezik. Ennek az elején megvitatják, hogy készüljön-e hangfelvétel, eldöntik, hogy ne, majd kikapcsolják a magnót. De egy diktafon bekapcsolva marad. Ezt valaki eljuttatja éppen a Magyar Időkhöz, méghozzá úgy, hogy a megszólalók nevét is elmondja (vagy leírja). Az biztos, hogy a fideszeseknél aljasabb ember kevés van. Bármilyen nemtelen eszközt bevetnek, hogy elérjék, amit akarnak. Például lejárassák, bemocskolják az ellenfeleiket, bizalmas információkat lopjanak tőlük. De hogy az MSZP-ből állandóan kiszivárog valami, az az ő bénaságuk. Magukhoz engednek mindenféle alantas, sunyi személyt. Hát akkor ne is csodálkozzanak, ha ilyen dolgok megesnek.
papa.49
@nemkati: Tömören ,,BALFASZOK,,)))))))))))
Toby
Ismerőseim kb. 80 %-át feketén foglalkoztatják, nincsenek bejelentve, ezért cserében valamivel több pénzt kapnak tenyérbe !
Akkor lesznek nagy kakiban, ha eljön a nyugdíj ideje.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.