Cicaharcot kezdett Puzsér Róbert Sebestyén Balázzsal. Sebestyéntől a Class FM péntek reggeli adásában kérdezték meg, hogy mit szólna, ha a kritikus is kapna egy rovatot a Morning Show-ban – írta az Origo.

Kizártnak tartom. Robival nincs nagy baj, de nekem nagyon nem szimpatikus benne, hogy sok helyre megy el szerepelni, majd utána oda piszkít, ahol szerepelt. Az nem megy, hogy fikázom a bulvárt, szidom, ócsárolom, aztán elmegyek egy olyan műsorba, ami a bulvárról szól, ahol ott van velem végig a kamera, felveszem a pénzt, majd utána elkezdem a csatornát és az ott dolgozókat brutálisan lefikázni

- válaszolta a műsorvezető, akibe emiatt csúnyán beleszállt később Puzsér.

Többek közt ezzel vágott vissza Sebestyénnek Facebook-oldalán:

(...) Ebben az országban komplett generációk élnek kutya-tudattal, akiket a Morning Show sztárjai idomítanak reggelente, megmutatva hova szabad piszkítani és hova nem. Ebben az országban mindenki számára természetes, hogy aki fizet, az nem csupán a szakértelmedre és a munkaidődre, de a lelked egy darabjára is igényt tart.

De a java csak ezután jött:

Ahogy elnézem az emberek tömény, ragacsos kárörömét és önelégültségét, miután Sebestyén elmagyarázta nekik, hogy miért ne csodálkozzak, ha nem lesz állásom, miután a főnökeim munkáját bírálni merészeltem, szívesebben lennék szír menekült a német határon, mint magyar itthon, a saját hazámban.

Aki végig olvasná az egészet, itt teheti meg.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@Mézike: Az Bakács volt :-)

Egyébként meg igaza van. Magyarországon - tisztelet a kivételnek - a legtöbb ember természetesnek veszi mindenki, hogy a munkahelyen kuss meg csicska a neve és végtelenül hálásnak kell lennie olyan fizetésekért, amiket tőlünk nyugatabbra egy hétvégén elvásárolnak. Ha kicsit több öntudatosság szorult volna a tömegekbe, nem csodálkoznánk Puzsér szavain, de igaza van: "Ebben az országban komplett generációk élnek kutya-tudattal."
Persze akinek nem inge...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vadsanca
Van igazság a sorokban! Nem is kevés! A legtöbb ember azért hallgatja Balázsék műsorát, hogy vidáman induljon a napjuk. Emellet sz...ak a mindennapi politikára. Ebből világosan látszik, hogy ezek az emberek teljesen más világban élnek. A celeb-világ foglalkoztatja a gondolataikat és a sok idióta téma. Ettől nekik jobb?
Azt viszont kijelenthetem, hogy sok esetben átesnek a "ló" másik oldalára egyes témákban.
Pont egy ilyen érintett engem is, amiből Ők viccet csináltak. Azóta (néhány éve) nem halgatom Őket. Talán jobb is?!
wagabund
...namost...ki az a sebestyén?...ezt a puzsért meg nem is hallottam...ezt honnan szalajtották?..
ezek azon vitatkoznak, melyik hova szart? mindezt nyílvánosan?...győzikét már megismerem, de azt nem látom köztük..valószínű, hogy egy fészek-alja...
1magyar
Igaza van, míg a menekült 5 nap alatt megkapja azt amit egy 35 évig aktív dolgozó, munkát elvesztve aktív korúak támogatásaként havonta kap, akkor Németországban kb. tízszeresét kapná!
Knapp75
@varirmag: Dehogy vannak tele a tv- és rádió adók "puzsérróbertekkel"!
Hol látsz te kritikus, a saját értékrendjéhez ragaszkodó "celebeket", közszereplőket vagy akár értelmiségieket, akik mindkét nagy politikai tömbnek bátran el merik mondani, ha seggfej??

@wagabund: A net előtt ülve azért biztosan találnál valamit Puzsértól, mindenről elég határozott véleménye van...

Sosem fogják tömegek szeretni, mert ahhoz túl őszinte és amikor felháborodik valamin, akkor indulatos is, de bizony sokkal jobb országban élnénk, ha a Puzsér-félékből lenne több, akik ragaszkodhatnak az elveikhez és nem kell politikai vagy megélhetési célokból lemenniük kutyába...

És a sok hülye éppen Puzsért üldözné el az országból... (illetve őt is)
picike
az 5 -szöröse németországi bérek pénzek a magyarhoz képest
na én se bánnám azt a pénzt és ezt már mindenki tudja

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.