Előre megfontolt, tudatos támadás érte szerdán a röszkei közúti átkelőnél Magyarországot és a határt védő magyar rendőrséget – jelentette ki a kormányszóvivő csütörtökön Szegeden.

Kovács Zoltán úgy fogalmazott, olyan brutális támadás történt, amelyre nincsen semmilyen mentség. A kormányszóvivő hazugságnak minősítette, hogy félreértés miatt alakult ki a konfliktus, és cáfolta azokat a sajtóhíreket, melyek szerint a zavargás előtt átengedtek néhány migránst magyar területre.

Hangsúlyozta, a rendőrség arányos választ adott a felfegyverzett migránsok támadására, és nem lépte át a szükséges határokat. A szolgálatot teljesítő rendőrök példásan helytálltak, törvényesen és szakszerűen látták el feladatukat.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Itt minden előre megfontoltan történik. Andy Vajna is előre megfontoltan akarja a TV2-öt felvásárolni. A Trafik mutyi is előre megfontolt volt, meg Tiborcz Pityuka világítás tendere is már régen előre meg volt fontolva. Ez az, nyomjátok még! Jól csináljátok! Előre megfontoltan krv jók vagytok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@solidedge: Egyezik a véleményünk. ebből sajnos, orbán remekül fog profitálni. Torkig vagyok már vele, hogy mindenből szerencsésen keveredik ki, és mindent megúsznak a bandájával együtt! Ami a menekültekkel történik, az már enyhén szólva is embertelen. És az újságírók megveretése sem vet jó fényt az országra. Félek belegondolni, mi történhet, ha nem lesz megoldás a menekült ügyre!

@A Tündik bündije: Isten hozott! Örülök, hogy megint itt vagy. És erre céloztam fentebb, én is ettől félek, hogy emiatt az őrült hatalom mániás miatt célponttá válik az ország!
varirmag
Lehet utálni OV-t és kormányát, de talán meg kellene nézni a migránshorda támadását a határt védő rendőrök ellen.

Ha ők békés menekültek miért nem jönnek be a határátkelő helyen,hiszen csak regisztráltatni kellene magukat és mehetnek tovább ha azt szeretnék,vagy maradhatnak is,persze csak ha valóban menekültek.de azt nem akarják.megtagadják !
Miért ?? Kőrözött bűnőzők ??? Vagy terroristák ???
Vagy úgy gondolják hogy rájuk nem vonatkoznak az EU törvényei ???
vitriol
@nyanya001: mért is ne hazudjon, ha egyre több hülye elhiszi?
Vizual
@varirmag: Még nem. Oda akarnak bekerülni. Bűnözőkké pedig úgy váltak, hogy Orbán kriminalizálja őket. ( Nem mondom, hogy nem akad köztük bűnöző, sőt terrorista is. De azt már elfogták, ahogy Orbán mondja.)
reseva
@varirmag: Az utolsó mondat a legvalószínűbb
Eriksson
Ásotthalom polgármestere mondja:
youtu.be/fgJRjy2Xc0c
A megjelenített térkép felvet egy nagyon komoly kérdést: Miért kell ennek az emberáradatnak Magyarországot érintenie?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.