Mióta Orbán Viktor kinevezte Rogán Antalt kabinetfőnökévé, azóta az egész magyar sajtó azt találgatja: lemond-e Lázár János emiatt. A válasz úgy tűnik az, hogy nem.

Ez úgy derült ki, hogy Lázár János szokásához híven ezen a csütörtökön is belefogott a szokásos kormányzati intézkedéseket magyarázó sajtótájékoztató megtartásába. Az egyik üggyel kapcsolatban pedig ígéretet tett arra, hogy erről a jövő heti Kormányinfón fog több részletet mondani. Ekkor viszont elnevette magát és hozzátette, hogy ezzel egy másik kérdést is megválaszolt.

Később újságírói kérdésre azt felelte: minden politikai szappanopera fontos a sajtó számára, de a tegnapi nap legfontosabb eseménye a déli határon zajló történések voltak, így nem a személyi kérdések voltak sem a Fidesz, sem az ő életében a prioritás.

A miniszter megígérte: minden tőle telhetőt megtesz majd azért, hogy Rogán munkáját sikeressé tegye. A miniszterelnök egyébként azt mondta, hétfőn fogja tájékoztatni a kormányt, ezt a munkát pontosan hogyan képzeli el.

Lázár egyébként azt is hozzáfűzte: az a véleménye, ha megkérdezi őt Orbán, hogy ha az ember hatalmat kap, társuljon hozzá felelősség is. Ezt az instrukciót egyébként magától Orbántól tanulta – tette hozzá.

Mikor újra megkérdezték tőle, hogy akkor fontolgatja-e a lemondást, arról beszélt: ő azt szeretné, ha a  hozzátartozó minisztérium elszámoltatható és átlátható lenne, hiszen politikai és jogi felelősséggel is tartozik.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Hulye lenne lemondani. Mihez kezdene utana? Itt dol a le, legfeljebb most majd egy kicsit kevesebb dol neki, hogy tobb jusson gulu szemu adocsalo tonyonak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
@papa.49: Én elfogadom a véleményét, nincs azzal semmi baj, ha más mint az enyém. De! Nálam már csak a magassága miatt is jócskán megelőzi őt, mert szeretek felnézni a férfiakra. :)
pagoda
Ez olyan, mint a pénz. Egyik zsebemből átteszem a másikba! Úgyis úgy csinálják, hogy nekik, mindegyiknek jó legyen.
sentinel216
Nem vagyok képben. Most melyiknek van a másik fölött hatalma? Mert ha egyforma a joguk, akkor a vezír úgy csinált, mint az egyszeri kocsis. Két makrancos lovat fogott a hintója elé. Egyik balra rúg, a másik jobbra, de nem egymás felé. Közben azért jól húzzák a kocsit. Ha nem akkor az új tisztséget kapott kósalala majd hátulról tolja a szekeret.
papa.49
@Cicamama55: tegnap 11:47. re Nálam meg mivel férfi vagyok nem a külső, hanem az ember számít, az meg siralmas mindkettőnél)))))))))
ipan54
Nem fog lemondani ! Hétfőn ad választ!
simmering73
Ez a megélhetési bitang? Sose! Annyitisér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.