Rendőröket csoportosítottak át Baranya és Somogy megyébe – közölte az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Bakondi György közlése szerint erre anélkül került sor, hogy "meggyengítettük volna jelentősen a kerítéseink védelmét a szerb szakaszon", az átvezényelt erők létszámával kapcsolatos kérdést azonban elhárította.

Ugyanakkor jelezte: a válsághelyzet kihirdetésével együtt megkezdték a felkészülést a magyar-horvát határ műszaki védelmének megerősítésére.

Kissé tisztázatlan még a helyzet, hogy mi történik Horvátországban – jegyezte meg a főtanácsadó.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Vihetnék a nyugdíjas rendőr szomszédunkat is, legalább nem hugyozna a házunk falára...
wagabund
Az előbb mutattak egy horvát kukoricást több száz vándorral...vissza akarják tolni őket szerbiába...ha nem mennek oda, marad madzsarisztán...de már ott is felsrakoztak a rekettyésben a fáradt rendőrök...akkor most hová mennek éjnek idején?

Ennek asszem nem lesz jó vége...
Fradigege
Amikor a vörös iszap után Bakondit kinevezték-full lúzer-, a szakszervezetis tűzoltók betámadták, mert az irodájában dohányzik. Nem a kijelölt dohányzó helyen. Ez tűzoltó. Az lehetett, hogy összevonta a katasztrófa védelmet a tűzoltósággal és elég mostohán bánt a tűzoltósággal, mert a kedvence a kis katasztrófavédelem volt, amit felfutatott a csókosai élén. De az irodában dohányzik az entelektüel.
eszegfu
Ez a menekültügy, illetve a "kezelésén" már látszik, hogy katasztrófához vezet...igy ez is Bakondihoz "tartozik". Azt ugyan nem értem, hogy egy "belpolitikai tanácsadó", aki "csak" tanácsokat adhatna a vezetésnek, nincs döntési pozicióban, akkor miért közöl velünk bármit is, miért nyilatkozik? Neki elvileg nincs felelőssége, mert vagy megfogadják a tanácsát, vagy nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.