A Kereszténydemokraták frakcióvezetője szerint szervezetten irányítják a migránsok mozgását, amelyre már külön üzletág telepedett. Őrület, mik derülnek ki, így szeptember közepére.

Harrach Péter – a kormánypárti frakciók kihelyezett ülése után – az MTI-nek pénteken azt mondta: a tanácskozáson is kiemelten foglalkoztak ezzel a kérdéssel. Hozzátette, köszönetet kell mondani mindazoknak, akik a kérdés rendezésében közreműködtek. Elsősorban a rendőröknek és a katonáknak, akik a rendkívüli megterhelés és a gyakori provokációk ellenére is emberségesen viselkedtek. Szintén köszönetet kell mondani a karitatív szervezeteknek, amelyek a migránsok emberi méltóságának megőrzéséhez nyújtottak segítséget – mondta.

A civileknek viszont úgy tűnik nem kell köszönetet mondani, akik hetek óta, már akkor az emberségességért tevékenykedtek többek között Budapesten, a Keleti pályaudvarnál, amikor a kormány még javában csak az uszító plakátokkal volt elfoglalva.

Harrach Péter most viszont azt is meglátta, a migránsok mozgását szervezetten irányítják, és "kitapintható mögötte az üzleti szempont is", a mozgatásukra külön üzletág telepedett. Ezt egyébként szintén már hetek, hónapok óta hangsúlyozzák biztonságpolitikai szakértők.

A kereszténydemokrata politikus értékelése szerint Nyugat-Európa iszlámosodásának folyamata visszafordíthatatlan. Ez már elkezdődött a második világháború utáni betelepülőkkel, családjaik, utódaik számának növekedésével. Ez az új bevándorlási folyamat az eddigi jelenség betetőzését jelenti – fejtette ki Harrach.

Köszönjük szépen, holnap pedig jövünk Harrach Péter tegnapi híreivel.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jankó123
Csúcs ez a pali!
Ha hallgatja a rádiót és az bemondja, hogy tegnap ismét kikapott a Pápa, egyből arra gondol, hogy már megint nagyon felmérgesíthette a szüleit a Szentatya.
:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@eszegfu:! Nem kell bántani! Szenilis a szentem!
wagabund
ennek az embernek nem is lenne szabad nyílvánosan szerepelni..maximum a közértben vásárolni..
dr. prédikátor
Körösztényszarszáju vén g...ci!!!Eddig hol a 3.14 csába voltál???Csak nem te is kurficoltál valahol úgy körösztény módra???
mate03
@eszegfu: Szívesebben felrúgnám!Talán jót tenne a lelkemnek.
Lepényleső
És ez ül oly közel a kondérhoz. A következő ő lesz benne,s észre sem veszi. (Igazmondásért.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.