A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatást kért Horvátországtól azzal kapcsolatban, hogy a horvát rendőrök azt híresztelik: a magyar és a horvát belügyminiszter megállapodott a bevándorlók határhoz szállításáról.

A tárca az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta: a horvát hatóságok Pélmonostornál tömegesen, regisztráció nélkül elkezdték szállítani a bevándorlókat a horvát-magyar határhoz.

A horvát rendőrök folyamatosan azt híresztelik, hogy minderről a magyar és a horvát belügyminiszter megállapodott. "Ez hazugság" – hangsúlyozták.

Közölték: Magyar Levente államtitkár telefonon kért magyarázatot Josko Klisovic horvát külügyminiszter-helyettestől, és határozottan felszólította, hogy "a horvát rendőrök fejezzék be ennek a hazugságnak a terjesztését".

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Az embernél néha előfordul, hogy az esze leáll, de a szája még mozog!
pbalage
Eddig azt hittem ez a ki hazudik mit rész már le lett játszva Orbán-Lázár-Rogán-Kósa viszonylatban, de már úgy látom, hogy lehet ezt még eszkalálni.
zöldszem
Az embernél néha előfordul, hogy az esze leáll, de a szája még mozog!
Desischado
Ezek hazugság nélkül már meg sem bírnak lenni!
mate03
@Desischado! Tudod ez úgy működik! Hogy egész Európa hazudik! Csak a Magyar kormány,mondja meg mindig a frankót:! Ők soha nem hazudnak! Csak akkor ha kérdeznek,meg akkor mikor nem!
Lepényleső
Eddig a migránsokkal voltak elégedetlenek,most a hazugságon akadtak fenn,ha igaz? Mi megszoktuk már.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.