Nagyon szeretne már háborús helyzetet idéző konfliktusokat vagy legalábbis feszültséget látni a magyar kormány a déli határon. A migráns téma végülis lassan kifullad, már elkerülnek minket, az ellenségképre felhúzott drága kampány viszont nem mehet pocsékba.

Tegnap, előbb Szijjártó Péter csillogtatta meg ismét parádés diplomácia képességeit, miután a románok, szerbek alázása után most a horvátokat kezdte szánalmasozni, este pedig Bakondi György főtanácsadó, majd később Kovács Zoltán kormányszóvivő is arról beszélt már, hogy derék magyar rendőreink lefegyvereztek negyven horvát rendőrt, mert átjöttek a határon. Rogán Antal aztán még rádobott egy lapáttal a Pasa parki virtusból: megfenyegette Horvátországot, hogy ezért még egyszer jól keresztülhúzzuk a schengeni csatlakozási szándékaikat.

A kormányzati picsahisztit már akkor sem értette a naiv szemlélő: egy szomszédos országról van szó, akik a barátaink, a partnereink, akikkel egyébként az év más 364 napján számos területen együttműködésre vagyunk utalva – a médiaszínjáték helyett nem lett volna elég szólni nekik, hogy fiúk, húzzatok vissza a vonal mögé, különben nem megyünk többet az Isztriára?

Mára kiderült, hogy de, pontosan ez történt, nem volt semmiféle lefegyverzés. Maga a magyar rendőrség közölte, hogy az – egyébként fegyvertelen, és az ő segítségükre érkező – horvát kollégáikat igazoltatás után egyszerűen visszakísérték az államhatárhoz.

Érdekes lesz látni, hogy innen – kamu terroristán és behazudott lefegyverezős sztorin túl – merre vezet még a kormányzati kommunikáció útja. Hadat üzenhetnénk például Amerikának, mint 1941-ben, de a következő választásig akár még egy teljes párhuzamos világ felépítése is beleférhet, mint Észak-Koreában. Biztosan lenne, akinek tetszene, hogy Orbán Viktor nemcsak Európát mentette meg, de embert is küldött a Napra.

Vagy lehetne simán csak igazat mondani.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Remete
Miért nevezik kommunikációnak az folyamatos ordas hazudozást?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Orbán boldog, talált egy új ellenség képet,lehet háborúzni, amit imád. Háborúzik a menekültekkel, az EUval az összes szomszéddal, megsért mindenkit, és kivívja, hogy mindenki utáljon bennünket! Szép teljesítmény, s ha azt is hozzá vesszük, hogy ez mibe kerül most és mibe fog kerülni később.
csa-csa
@nezelodo: a lényeg, hogy hazudtak régen, hazudnak ma is és fognak megállás nélkül.
keresztapa
Mit csinál aki ajnároz? Lehetséges válaszok: dédelget, kibélel, dicsőít, szidalmaz. ... Nyelv - magyar szavak, kifejezések jelentése ...
keresztapa
Miért is kell honvéd a határra?

Az a qrva... !

A görög vámosok, összesen 14 hajókonténernyi fegyvert és lőszert találtak, a menekülttáboroknak szánt műanyag bútorok helyett!
/biztos, hogy háborúra kell berendezkedni!/
Akárki küldte, akárkinek, a szándéka nem menekülés, hanem támadás!!!

(Ez a mennyiség, lazán becsülve, több ezrednek elegendő az első támadáshoz...)

Greek customs personnel and police have captured 14 containers full of weapons and ammunition, disguised as plastic furniture items destined to refugee camps in Europe. Is this a case of the comeback of the Trojan Horse ???







"

A(z) üzenetben nem található vírus.
Ellenőrizte: AVG - www.avg.com
Verzió
keresztapa
,,vegyük sorra.
röszkénél erőszakkal akartak áttörni a határon. ezért volt a könnygáz.
máshová vitték őket mint ahová ígérték? ez igaz, egy ilyen eset volt. (de oda vitték őket, ahol a helyük lenne . táborba, regisztrálni.)
megszállták a keletit. ez is igaz, még a vonatközlekedést is le kellett állítani.
szerbia biztonságos ország. Horvátország, Görögország is azok. odáig menekültek voltak, onnan már gazdasági bevándorlók, akik egy magasabb életszínvonal reményében tartanak Németországba.
muszlim vagyis keresztény. ez nettó hazugság."
keresztapa
,,Éles lőszert is használhatnak a kődobálók ellen A feszültség egyre nagyobb az Izraelben élő zsidók és palesztinok között, részben az egymást követő zsidó újév és muszlim áldozati ünnep miatt. A múlt héten egy izraeli autós vesztette életét, miután palesztinok kövekkel dobálták meg a járművét. Az eset után az izraeli kormány úgy döntött: tovább szigorítja a kődobálók ellen hozott törvényt. „Szeretnénk megváltoztatni azt a meghonosodott normát, miszerint Izraelben következmény nélkül lehet dobálni ezeket a veszélyes, gyilkos tárgyakat, senki nem vág vissza. Ez meg fog változni” – jelentette kis Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.