Úgy tűnik, hiába túráztatta magát a CÖF-CÖKA: a kormánynak nincs szüksége arra, hogy az általuk toborzott önkéntesek segítsék a kerítésépítést – írta meg a NOL.

Telefonon kaptuk a felajánlást, amit köszönünk. Jelen pillanatban azonban ezzel nem kívánunk élni

- mondta a lapnak egy belügyi forrásuk.

Az újság szerint hiába keresték a Honvédelmi Minisztériumot a CÖF felajánlásáról, 7 nap alatt sem válaszoltak a kérdéseikre. Közben a szervezet vezére, Csizmadia László  azt nyilatkozta nekik: felajánlásuk a belügyhöz került. A felvetésre pedig, hogy miután nagyjából kész a kerítés a déli határon, így nem vált-e feleslegessé az önkéntesek felajánlása, azt reagálta, hogy Románia és Horvátország felé bővül a kerítés, vagyis elkelhet még a segítségük.

A belügy mindeközben viszont a Népszabadságnak azt válaszolta a CÖF eredeti felajánlása kapcsán:

A kérdések az építkezés jelenlegi állapota miatt nyilvánvalóan okafogyottak.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Elképzeltem ,,hogy vén szatyrok a kabrió Rolls Royce-ban lenyomulnak a horvát határra,,kerítést építeni.,,pataki dalolna,,..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@papa.49: 9:21 Dehogynem! Csak akkor "talált, süllyedt" a folyóba!
papa.49
@Toby: Hát ritka aljas, banda az biztos))))))
Lepényleső
Még mit nem,hogy a koncon osztozni kelljen?
Aki Én
Hagyjuk már ezt a butaságot. A nyugdíjas kommandó nem gondolta ezt komolyan, csak kellett a feszkó. Most a vezetőség haveri alapon ad magyarázatot arra, hogy miért is nem CÖFlöpölnek még a határban. Akkor menjenek és gulyáságyúzzanak oda a melósoknak. Áááá, igazából szarok ezek ahhoz, hogy bármit is tegyenek érdemben. Habár ezeknek erre szól a megbízatásuk...
Szeparepa-
A CÖF minden idők legundorítóbb, legszánalmasabb, magyar közszégyene... gyomorforgató, átlátszó, arrogáns bér pribék banda... sem a bolsevik, sem a nyilas időkben nem voltak ilyen nyomorúságos undorító, képmutató, álszent alja férgek az országban mint ezek...
kkalman
Nagy a baj hivatásos seggnyalóéknál. Nem tart igény a szolgálatukra a kedves vezető és csipet csapata. A végén még megszűnik a "jó pénzért önként felvonulunk mozgalom".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.