Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter bírálta román kollégája arról szóló szombat esti szavait, hogy a határok lezárása "autista és elfogadhatatlan cselekedet", amely sérti az Európai Unió szellemiségét.

A külgazdasági és külügyminiszter – a tárca MTI-hez eljuttatott közleménye szerint – úgy reagált: "több szerénységet várnánk el a bűnvádi eljárás alatt álló román miniszterelnök külügyminiszterétől".

Szijjártó Péter hozzáfűzte: Bogdan Aurescunak semmi alapja sincsen arra, hogy sértegesse Magyarországot, a magyar embereket.

Szijjártó nem hagyja, hogy a románok leautistázzák OrbántA májusi külügyminiszteri találkozón még örült egymásnak Bogdan Aurescu és Szijjártó

"Mi egy több mint 1000 éves állam vagyunk, amely történelme során többször kellett, hogy megvédje nemcsak magát, hanem Európát is. Ez most is így lesz, ha tetszik a román külügyminiszternek, ha nem" – jelentette ki.

A közlemény szerint a Külgazdasági és Külügyminisztérium hétfőre bekérette Románia budapesti nagykövetét.

Szijjártó Péter kedden jelentette be, hogy a magyar-román határon, a magyar-szerb-román hármas határtól "ésszerű távolságig" húzódó kerítés megépítésének előkészítéséről döntött a kormány.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Petike ne hagyd, hogy a fejedre sza...janak !
Van neked szád is .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Bárcsak annyi lenne a gond orbánnal, hogy autista lenne! Bár lenne az, nem okozna ennyi kárt! De zselés wc kefehajú "zsenike" milyen szorgalmasan védi a viktátort! Ennyire oda van érte? Te pétörke! Nem mondták neked, hogy "beszélni ezüst, hallgatni arany?" Akkor így jártál, megint leckét vettél dilettantizmusból és kapitális ökörségből!
papa.49
@Desischado: Tudod az életben eddig minden az ölébe hullott, semmiért igazán nem kellett neki fáradnia, most még kitart a seggnyalásból szerzett érdemei, de mikor kiderül hogy a ,,király,, is meztelen, itt fog állni a pipaszárlábain egy szál gatyában))))))))
volvós
@papa.49: 13:54

Bocsika, de ez a petya nem gatyában jár ( mint kovács-szófosó ).,
hanem a képek tanulsága szerint csíkos bugyikákban... :-)
papa.49
@volvós: Látom te is figyelsz, kösz))))
Desischado
@papa.49: Remélem, eljön ez a nap is! Én egy szép börtöncellát kiutalványoznék nekik!
papa.49
@Desischado: Azért ne essünk túlzásokba, szép, dehogy egy 5 nm lyuk bőven megteszi ablak nem kell, az ajtót meg be kell hegeszteni mindre, etetés csúzlival)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.