Nem, nem az, amikor László Petra felrúgta a szír férfit, az legfeljebb gusztustalan volt. A Ripost az oknyomozás kategóriából érkezik.

Az Isz­lám Állam jelét mu­tat­ták Rösz­ké­nél és a Ke­le­ti­ben? – Fotó!, sokkol a cím, és ember így még nem várt leleplezést. A szemfüles bulvárlap kiszúrta, hogy amikor a migránsok vitatkoznak, előszeretettel hadonásznak a mutatóujjukkal. Ez pedig az Iszlám Állam terrorszervezet kezdőbetűjét jelölheti! És még: !!!!!!!! Valamint: :DDDDDD

Megvan a menekültválság legkomolyabb médiateljesítménye

Több Ma­gyar­or­szá­gon ké­szült képen is fel­tű­nik a mu­ta­tó­uj­jal for­mált I betű, amely az ISIS-t, azaz az Isz­lám Ál­la­mot is je­löl­heti.

Sőt:

Mint arról a Ripost is beszámolt, az egyik "mutogatót" ma a győri vasútállomáson fogták el a TEK emberei.

Azt a szögesdrótba tekert szent szar... Mostantól jól gondolják meg, hogyan kérik a piacon a szebbik karfiolt, különben könnyen terroristának nézhetik!

97 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Knapp75
@enslaved: Hja kedves "akárki", nem vagy szandokan, csak ugyanaz a határon dolgozó ember a haverod és ugyanannyi idősek az ikreid... ;)

Ha senki nem akar romákat foglalkoztatni, akkor már meg is erősítetted, mi a szerepe az integrációban a többségi társadalomnak.
Ha egy romának azért nem adsz munkát, mert tudod róla, hogy ő konkrétan tisztességtelen, akkor az tapasztalat. Ha azért nem, mert szerinted a cigányok általában tisztességtelenek, akkor az előítélet. Nem olyan bonyolult ám, hol a határ tapasztalat és az előítélet között.
Az előítéletek a normális romák integrációját is megnehezítik, így maximum a szegénységet tudjuk növelni és alapot adunk rá, hogy ellenségként tekintsenek a többségi társadalomra.
Te tényleg ebben vagy érdekelt? Hja igen, te pofára lelőnél bárkit... (mondjuk ezek után nem értem, miért a romákat vádolod primitív agresszióval...)

Azt nem tudom, hogy ha a roma gyerekeket elragadják a családjuktól és más, kizárólag roma gyerekekkel összezárva nevelik fel alulfizetett pedagógusok segítségével, akkor azzal valóban lehet-e tömegesen jó példát mutatni nekik, de az iskoláztatás biztosan segít.
Szeretetet egy ilyen rendszer sem nagyon tud adni, célt vagy motivációt talán.
Azért az "intézetis" gyerekek életútjában is nagy a szórás és ha kikerül majd egy ilyen intézményben felnőtt roma a munkaerőpiacra, te ugyanúgy nem fogod felvenni a származása miatt! ;) Mert ugye a "tapasztalat"...

Egyébként 2005 táján Gyurcsánynak is lényegében hasonló javaslata volt a roma gyerekek nevelésére, csak abban különbözik az uszító politikusainktól, hogy ő nem az emberekben rejlő rasszizmust próbálta ezzel előcsalni, hanem szakmai fórumokon futtatta az elképzeléseit.
Ha nem is tudott segíteni, legalább addig sem ártott...

Hja, az én óvodás kisfiamhoz is odajött három kisgyerek a "beszoktatás" alatt, kettő szépen teljes névvel bemutatkozott, a 3. eltorzult arccal csak annyit üvöltött, hogy "engriböööördsz"! Nem tűnt annyira szocializálódottnak...
Na a két...
Knapp75
Nem tűnt annyira szocializálódottnak...
Na a két szépen bemutatkozó közül az egyik roma volt, a 3. agresszív meg nem.
Amikor meg a szomszéd bácsival beszélgettem a minap és elkezdett jóízűen cigányozni, csak oda lyukadtunk végül ki a segítségemmel, hogy elmesélte ő maga mennyit lopott a munkahelyéről, amikor a házát építette fel... ;) (lényegében megvolt neki a "kétharmad". hehe)

Azt kéne felfogni, hogy ha a többségi társadalom kiközösíti és gettósítja a romákat, azzal csak csökkenti az esélyét, hogy onnan kitörhessen bárki is. És attól még a romák ugyanúgy itt maradnak az országban és bizony a természet törvényeinek engedelmeskedve annál több utódot hoznak a világra, minél rosszabbak az életkilátásaik! ;)
De persze az irigy, előítéletes embereknek azzal lehet rövid távon örömet szerezni, ha még nagyobb nyomorba taszítjuk az egyébként is lecsúszott embereket...

Hja és igen, a romák felzárkóztatása azért sem történhet meg, mert az ország gyenge és szegény. Például azért, mert a "magyarok" többsége sem szeret dolgozni (nem is tud), vagy éppen évente pár ezer milliárddal megkárosítja a költségvetést a feketegazdasággal.
De ennek ellenére amikor az "ingyenélő" romákat kell szidni, ők a leghangosabbak.

Egy fejlett, szolidáris társadalomban lennének elképzeléseim arról, miként lehetne a romák jó részét felzárkóztatni, most viszont csak abban reménykedem, hogy a rasszista barmok nem tudnak annyit rontani a helyzeten, hogy már ne legyen visszaút...
enslaved
@Aki Én: Csak hallgasd ezt a szart, engem nem zavar.
enslaved
@Knapp75: Véletlenek pedig vannak. A többire majd később reagálnék, most nincs annyi időm.
Aki Én
@enslaved: 17:25 Szerintem is szar. De képzeld, van olyan, aki ezt a nevet adja magának. Az milyen beteg, mii?
Minden ok? Ismerős a hangod, nem találkoztunk már valahol? Lexus szervíz, Tesco, békemenet???
enslaved
@Aki Én: Felőlem találgathatsz, de békemeneten még életemben nem voltam, az én kedvenc kocsimárkám nem a Lexus, a Tescóban viszont akár össze is futhattunk, de ezt egyikőnk sem tudhatja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.