Műholdról is jól látszanak a tömegek, amelyeket Magyarország a kerítéssel megakadályozott a területére való belépésben, közölte az Amnesty International.

Az emberi jogi szervezet szerint

a műholdfelvételek dermesztően mutatják be Magyarország héten tett eszeveszett erőfeszítéseit, hogy a menekülteket és menedékkérőket kizárja a biztonságos Európából.

Új kínai nagy fal! Műholdról is látszik a kerítés

Tirana Hassan, az Amnesty International válsághelyzetekkel foglalkozó igazgatója továbbá azt mondta:

A megrázó jelenetek, amelyeket ezen a héten láttunk a Horgos-Röszke határátkelőnél jelzik az árát Magyarország felelőtlen akcióinak. A felvételek segítségével jobban megérthetővé válik a gyorsasága és nagysága a magyar határ lezárásának, amely szörnyű helyzetbe sodorta a megrekedt menekülteket és menedékkérőket

- fogalmazott.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@1magyar: Erre csak annyit mondanék - függetlenül attól, hogy lájkoltam a hozzászólásodat - hogy a fejtetőig érő kerítés meg a hat zár az ajtón olyan tipikusan magyaros szokás. Sokat jártam Hollandiában és Dániában is, azaz olyan országokban, ahol az embereknek nem szokása utálni mindenkit és nem nemzeti sport a rettegés, és bizony több négyzetkilométeres kertvárosok vannak, ahol nem látsz kerítést maximum térdig érő bokrok jelzik a telekhatárt, és bizony sokan nyitva hagyják az ajtót, hogy a szomszéd be tudjon menni ha baj van. A becsületkasszás boltokról már nem is beszélek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@izo: Tevedsz, mar en sem vagyok otthon, nektek. Ugyhogy vegeredmenyben ugy cseszitek szet az orszagot ahogy akarjatok. Talan nehany ev, vagy evtized mulva felfogod hogy mekkora hiba volt orbanra bizni a szeker rudjat.
izo
@Yoda69: Örülök neki, hogy nem itt rontod a levegőt, csak azt nem értem, hogy miért p@fázol bele a dolgunkba!Remélem olyan helyen vagy ahova ez a csürhe megy!
Yoda69
@izo: Na latod sok mindent nem nem ertesz, mert a narancs kod elhomalyositja az elmed.
Mellesleg te vagy a zabszem a seggben, mivel ez egy ellenzeki forum, nem pedig fideSS nyalonc.
izo
@Yoda69: Te miért nem azzal a kormánnyal foglalkozol, ahová "disszidáltál"?
Yoda69
@izo: Mibol veszed hogy disszidaltam? Csupancsak tobb penzert dolgozom kulfodon ideiglenesen. Ettol a magyarsagom meg nem valtozik.
Latodm teged viszont zavar hogy sok honfitarsunk eljott Magyarhonbol. Gondolom te nem tehetted tobb okbol kifolyolag.
izo
@Yoda69: Ezt írtad:Ugyhogy vegeredmenyben ugy cseszitek szet az orszagot ahogy akarjatok. " Most meg :Csupancsak tobb penzert dolgozom kulfodon ideiglenesen. Ettol a magyarsagom meg nem valtozik." Saját magadnak mondasz ellent! Remélem már nem fogod itt rontani a levegőt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.