Szijjártó Péter tánc- és illemtanárként építgeti egyre magasabbra ívelő szemöldökét. Mint egy lendkerekes műanyag egér, olyan tempóban iskolázza közelebbi és távolabbi országok vezetőit. Hirtelen nem jut eszembe olyan ország a környéken, amelyiket a mi Péterünk ne küldött volna el a búbánatosba, de minimum szerénységre ne intette volna a vezetőket. Igaza is van neki, meg persze erkölcsi fölénye főleg hogy van. Aki a szülőktől kunyizott kölcsönpénzből építget százmilliós villát, az igazán érett, befutott karrierista. 

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Csizmás Kond: 14:39
Ami szar az szar. Még a visszaszólásnak is vannak szabályai, kultúrája és módjai. A suttyó seggnyalóból hirtelen lett valaki egy kicsit sem diplomata, ami ehhez a titulushoz elengedhetetlen lenne. Nem is az a legnagyobb baj, hogy ilyen alakokat neveznek ki ilyen posztokra, hanem, hogy van aki ezt helyesli.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@nyanya001: A xargyártó SEMMINEK SEM VALÓ, csupán egy nyavalyás NYALÓGÉP))))))))
nyanya001
@papa.49: De még az is érdekelne, mit tesznek a diplomatáink ?
A jelek szerint semmit, felveszik a jó fizetésüket, jól elvannak
a langymeleg sz@rba !
eszegfu
@wagabund: 13:33 Értem, értem... Talán erre szolgálna az u.n. oknyomozói ujságirás? Igazából -- nem kötekedés részemről -- azt gondolom, hogy az ujságiró, ill. maga a hirközlés dolga objektiven leirni a történéseket, nem pedig az állásfoglalás (vagy akár a "jó megoldás felkutatása"), mert akkor már politizál... nem?
papa.49
@nyanya001: Ahogy mondod, de igazán komolyan vett diplomata már talán nincs is köztük, csak a fütyisz által kinevezett bohócok, akiknek fingjuk nincs a feladatról))))))Az értelmesebbje távol igyekszik maradni mindentől, hogy ne égjen le, a hülyébbje meg produkálja magát, mint a xargyártó))))))))
lampa laz
@papa.49: ebben is igazad van, ilyen tényleg nem fordult még elő.
wagabund
@eszegfu: igen..
ha mindenáron észt akar osztani, akkor más néven...illetve ha már elismert öreg róka, akinek a külügyben is kikérik a véleményét..
de egyébként...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.