Azt kiabálta nekik, hogy álljatok le, a rendőröket pedig kérte - írja a komáromi származású Tímea Beck újságíró. “A megafonos srácot Jaszirnak hívják, egy helyre kerülök vele az őrizetbe vételek után. Hallottam, amint csillapítja a menekülteket, akik elvesztették az önkontrollt, és haragosan elkezdtek nyomulni a kerítés ellen. Azt kiabálta nekik, hogy álljatok le, a rendőröket pedig kérte. Emlékezniük kell erre, mindannyian látták. Mégis itt ül, terrorizmussal gyanúsítják” – írja a komáromi származású Tímea Beck a Dennik N szlovák oldalon a parameter.sk fordításában. Az újságírónőt a rendőrség Röszkén állította elő szeptember 17-én.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Attól még lehet mutogatni az m1 en a birkáknak hogy terrorista. A habonyt mégse mutogathatják mint nyuggerverő terrorista.
Dr. Felipe
Attól még lehet mutogatni az m1 en a birkáknak hogy terrorista. A habonyt mégse mutogathatják mint nyuggerverő terrorista.
Toby
Ez sem jött be a Csupakabra sajtónak !
JAJMÁR
Kérdezzék meg már végre tőle, hogy honnan volt megafonja! Csuda dolgok derülnének ki, talán még arról is :)
justhpeter
A jogszerűtlenségen túl végtelenül szomorú, hogy a tudatlanságra vád épülhet
Csizmás Kond
...mongyuk el is hiszem...és biztos vagyok benne hogy menekülthátizsákjában is e célból tette bele...még valahol afganisztánban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.