Na, ezekért a nyilatkozatokért vártuk már nagyon, hogy Kósa Lajos még feljebb bukjon. A törvénytisztelő, adófizető polgárok életét keserítik meg a bevándorlók minden nap, hiszen a határlezárások miatt az ingázók nem tudnak eljutni munkahelyükre, és az áruforgalom is nehézkessé válik a határokon – mondta Kósa Lajos, a Fidesz újdonsült frakcióvezetője hétfőn.

Az M1 kormánytévén úgy fogalmazott, ha ez így folytatódik tovább, akkor kimondhatjuk, a schengeni rendszer megbukott.

A honvédségi törvény módosításáról, amelyről hétfőn dönthet az Országgyűlés, azt mondta, azért van rá szükség, hogy a "bevándorlási vészhelyzet" végéig közreműködhessen a katonaság a rendőrség munkájában. Jelenleg egy hadgyakorlat keretében dolgoznak a határon a katonák, a módosítás után a munkájuk jogi alapja fog csak változni – tette hozzá.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Öt éve ti vagytok itt a modernkori tatárjárás. Bölcsebb maradtál volna, ha kussolsz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
igen kósa rájuk hivatkozva már megint rengeteg pénzt nyúltatok le. És ezen a címen még megfejtek bennünket vagy százszor. (Vannak ráutaló jelek, hogy transzport biznisz sem került el bennetek)
vukkocska
@Freewolf: attól még nem leszel nagyfiú, hogy másokat leszerencsétlenezel. Szokták volt mondani: a stílus maga az ember. Nem attól lesz valami igaz, ha lekezelő stílusban hangzik el. Az csak az íróját minősíti.
Desischado
@zöldszem: Tévedésben vagy szerintem. orbán akkor sem lehetett msá, csak álcázta magát, mert hatalomra és ezzel együtt meggazdagodásra vágyott. űŰEzért tett meg mindent a mai napig. Becsapott mindenkit, sosem volt ő más mint ami most.
kóser alajos meg jobban tenné, ha hallgatna! Az én életemet a fidesz-kdnp, - és most már a jobbik is - nevezetű maffia banda keseríti meg!
Freewolf
@vukkocska: Sok jelző megfordult a fejemben, de mivel úriember vagyok, a legkevésbé sértőt választottam! Második lett a Soros kutyái, de felmerült a hazaárulók és a rosszindulatú politikai analfabéták is! Kérlek válassz, ha ez nem felel meg!
evacica
Az én és a barátaim életét nem a migránsok nehezítik és mérgezik meg, hanem ez a korrupt tolvaj kormány!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.