Nyílt levelet írt a jobboldali vezetésű Budafok-Tétény Fidesz–KDNP képviselőcsoportja a Budai Nagy Antal Gimnázium igazgatóválasztása miatt kialakult botrány margójára. Ebben visszaszóltak a szülőknek – írta a NOL.hu.

Sajnáljuk, hogy a szülői képviselet az iskolában nem a nyugodt munka feltételeinek biztosításában látja a feladatát, hanem a feszültség folyamatos fenntartásában. A sajtót hamis tényállításokkal és rágalmakkal tévesztik meg

- állították többek közt a levélben.

A frakció tételesen reagált a szülők kifogásaira, de leszögezte: az intézményvezető munkájának megítélésében az önkormányzat nem illetékes.

Arra, hogy a tantestület kétharmados arányban „szakmai elégtelenség” miatt elutasította az új igazgató éves munkatervét, úgy reagálták, hogy meglepő volt a döntés, mert „a tavalyi és az idei munkaterv között a dátumok, az osztálylétszámok és némi összekötő szöveg kivételével nincs érdemi különbség.” Ráadásul – írták – tudomásuk szerint az elutasítást nem indokolták meg.

Karsay Ferenc Fidesz-KDNP-s polgármester kijelentéseiről a frakció úgy vélekedett: a szülők elutasították a tárgyalásokat a kerületvezetővel, akinek „jogos aggodalmát” tekintik fenyegetésnek – idézte a NOL.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
gondolom a szülők a kitörő örömükben azonnal beléptek a fideszbe.
pbalage
gondolom a szülők a kitörő örömükben azonnal beléptek a fideszbe.
human
Ezek a szülők még nem fogták fel, hogy itt csak pártérdek van és nem közérdek.
egyvandor
A tapasztalatok azt mutatják a gorbán rezsim aktivistái nem fognak felejteni. Az illibák visszavágynak a sötét középkorba. Akiknek ebből haszna azt még értem, de hogy akiknek csak az alávetettség jut azok miért állnak be a sorba, arra csak a tudatlanság, a fanatikus hit a magyarázat.
human
@egyvandor: Mert arra is van igény. Van aki arra izgul, ha rajta uralkodnak. Van kit isteníteni, még ha a helyzet nem is pozitív számára (nem is ez a fontos neki). Van aki ilyen logikátlanul gondolkodik, mert neki így jó. Hasonló ez, mint mikor valaki folyamatosan alázza, veri a párját, de az mégsem hagyja ott, mert talán pont ez a dominancia köti hozzá.
Desischado
A tudatlanság valóban szörnyű átok. A szülők vegyék tudomásul, hogy a kormány érdekei előbbre valók a gyerekek érdekeinél! Na!
justhpeter
A jobboldali vezetésű Budafok-Tétény Fidesz–KDNP képviselőcsoportja büszke lehet értelmi képességére, műveltségére, intelligenciájára. A sötét középkor maga a fényár hozzájuk képest.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.