A Jobbik arra kéri a kormányt: alakítsa ki a jogi keretrendszerét annak, hogy magyarok önkéntes alapon részt vegyenek a határ védelmében.

Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese hétfői budapesti sajtótájékoztatóján a határzár haladéktalan kiépítését és élő erős védelmét követelte a horvátországi szakaszon. Ezt azzal indokolta, hogy amit sikerült Röszkénél megoldani, az a szervezett bűnbandák tevékenysége miatt átkerült más országrészhez, így azt is meg kell védeni.

A jobbikos politikus szakképzett önkéntesek bevonását is szorgalmazta, hogy ne álljon elő olyan helyzet, hogy – a rendőrök, katonák nagy számú átvezénylése miatt – védtelenül maradjanak más országrészek. Kifejtette: egyebek mellett olyanok toborzására készülnek, akik képzett, erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező mérnökök, ápolók.

Több mint reálisnak nevezte azt a veszélyt, hogy 10 ezreket toloncolnak vissza Magyarországra. Mint mondta, pártja sem fogadni, sem integrálni, sem szavazati jogot adni nem kíván a bevándorlóknak.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
A kórházakban sincs elég ápoló te nagyon hülye! Vezényeld ki a hittársaidat a határra veled az élen, ne más farkával verd a csalánt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Meg hol vannak a vármegyéásek és egyéb himpellér csapatok??
Desischado
Miért nem ők mennek a határokat védeni?! Mi van, tele van a gatyó? Csak akkor nagy a jobbik pofája, ha a Parlamentben megy a szájkarate!
papa.49
@silber13: A Torockai miért nem viszi oda a ,,szabadcsapatait,, ja ott esetleg vissza is ütnek, ezek csak pofázni, lázítani tudnak ,,operett hadsereg,, annyit is érnek))))))))
izo
@Desischado: És te miért nemmész?Megszoktad mindig más kaparja ki neked a gesztenyét?
justhpeter
Szerintem a Gárda és a CÖF együtt alkalmas lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.