Apróságnak tűnik: a Magyar Nemzet helyére emelt Magyar Idők napilapnál a szerkesztés érdemi folyamatába egyetlen nő sem fér be.

Legalábbis a lap impresszumában nem szerepel női név, vagyis az új lapot kizárólag férfiak készítik, többségük jól kipróbált, harcedzett öreg motoros, kivételes lakájsági skillekkel.

Szót sem érdemelne persze a felfedezés, de van itt valami ami miatt mégis érdekes. A főújság főszerkesztőségének nőmentessége is jól példázza ugyanis, hogy Stadionország ügyvezető-igazgatójának és szűk körének tényleg van valami elemi problémája a nőkkel, a nőiséggel.

Árulkodó az is, hogy a Fideszben 27 év alatt nem jutott komoly szerep nőnek. Jó, van dísznek egy nő alelnöki pozícióban, Pelczné Gáll Ildikó, de tegye fel a kezét, aki bármit, jót-rosszat el tud mondani erről hölgyről.

A jelenlegi és a korábbi Orbán-kormányok személyi összetétele is árulkodó. Nem beszélve a vak komondorokról, ugye.

A Fidesz belső köreiből tudjuk, hogy minden kampány során vért izzadnak, hogy meg tudják szólítani a tudatosabb, középkorú női szavazókat. Ugyanis ez az a bázis, melyet a Fidesz több ciklus óta képtelen hatékonyan elérni. Magyarán körükben nem annyira "modern, cool, trendi, szexi, fancy" a harcimarci, melldöngető, magyarkodó bullshit.

Mellesleg Habony "faszagyerek" Árpád új Fidesz-simogató lapjában is csak jellemzően szexuális tárgyakként szerepelnek nők

Persze az is lehet, hogy benéztünk valamit, és az újságírás mégiscsak férfimunka, miként az útátadás is, ahová megint csak biodíszletnek kell a nő. Persze legyen csinos, szőke, ésatöbbi, ha már oda lett engedve az emberek közé...

Mi baja van a nőkkel a Fidesznek és a lakájmédiának?Férfimunka. Így adták át hétfőn a Győrt keletről elkerülő út első szakaszát

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
10 férfiból 8 a nőket szereti, a többi buzi...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@zöldszem:Az ujjai mutatják az 56-os múltját!Elkönyvelték ,szabadság harcosnak,pedig csak egy repedtsarkú alkoholista riherongy volt!
Mézike
@adrenalink: Pedig édes pofikád minden nő szívét megdobogtatja, összetöri már most is. :-)
Szeparepa-
A tipikus idióta fafej emberek nem tudnak mit kezdeni a nőkkel, fóbiájuk van, soviniszták... és a teljes magyar vezető elit, főleg a kormányzat, kivétel nélkül idióta fafej seggfejekből áll...
adrenalink
@Mézike: Tudod milyen fárasztó az állandó söprögetés?:)))
mate03
@zöldszem: Én is az ujjára gondoltam amikor a lábánál felakasztott, kiskatonákat köpködte!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.