Lázár János hétfőn dél körül tárgyalt Orbán Viktorral Rogán Antal új miniszterelnöki kabinetfőnöki állásáról és a jövőbeni munkamegosztásról, de nem jutottak eredményre – írja az Index. A miniszterelnöki dolgozószobából távozó kancelláriaminiszter nem volt hajlandó nyilatkozni a sajtónak, de a tudósítók azt jelentették, ettől függetlenül érezhető volt a feszült légkör.

A Népszava szerint egyébként éppen e tárgyalás miatt csúszott Orbán Viktor mai parlamenti nyitóbeszdebeszéde.

Az Origónak sikerült megszólaltatnia magát Orbán Viktort is, aki azt mondta, nem volt még egyeztetése Rogánnal és Lázárral, mert ő most a menekültüggyel, és nem személyi kérdésekkel foglalkozik. Az online lap értesülései szerint Lázár ugyan nem mond le, de kora este egy újabb tárgyalásra kerül sor, ahol végre eldőlhet, kinek mi lesz a dolga a Miniszterelnökségen és a miniszterelnöki kabinetben.

A Népszabadság úgy tudja, az alakuló kompromisszum értelmében Rogán Antal akár miniszter is lehet, hogy ne zavarja Lázár János köreit (Lázár egyik félelme az, hogy miniszterként neki kellene a politikai felelősséget vállalni Rogán tevékenységéért, miniszterként viszont Rogán is interpellálható lenne).

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Lázárnaak tudomásul kellene venni, ő nem volt koleszos mint a
Rogán pasa !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Ezután együtt, vagy külön-külön fognak szopatni bennünket?
Desischado
@kkalman: Sajnos, ha arról van szó, hogyan kell lopni, akkor tökéletes az összetartás! Csak mi szívunk, mint a torkos borz! Szívhatnának már végre ők is! De ehhez hülye a nép, tisztelet a kivételnek!
nezelodo
Fölsejlik a történelemben már oly sokszor megesett lehetőség, az akarnokokat mindig a sajátjaik állítják félre, egy határozott lépéssel.
panellproli
Rothadt ez mind! A háttérben úgyis olyan alkut kötnek hogy mindegyiknek jusson a koncból bőven. A pórnép meg b.. a rezet.
CEAUSESCU
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
volvós
@CEAUSESCU: ...Menj már haza Anyádhoz Romániába...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.