A miniszterelnök szeptember eleji terepszemléje alkalmával nagyon elégedetlen volt a déli szakaszon a kerítésépítés ütemével és a honvédség hozzáállásával, ezért fogadta el Hende Csaba honvédelmi miniszter lemondását – írja a VS.hu (úgy tudni, a lemondás nem önkéntes volt, a miniszterelnök a Népszava értesülései szerint fel is szólította Hendét, hogy távozzon).

Nyolckor kezdték a munkát a katonák, négykor kiesett a kezükből a lapát. Rákérdeztem az egyiküknél, és mikor jön a váltás? Milyen váltás?

- mesélte Orbán Viktor a Fidesz-frakciónak, miért gondolta tarthatatlannak a helyzetet.

Rossz magyar szokás, hogy ha egy magyarnak azt mondják, a határidő 30 nap, akkor a 30. napon fog végezni

- fogalmazott a miniszterelnök egy korábbi, TV2-nek adott interjújában, kifejtve, hogy ő volt elégedetlen a munkavégzés ütemével, noha a kerítés határidőre készen lett volna.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
"Nyolckor kezdték a munkát a katonák, négykor kiesett a kezükből a lapát."

0rbán, állj oda te 8-kor a lapáttal, megnézem, hánykor esik ki a kezedből. Fél 9-kor dolgom lesz, addig le is mérjük az időt. De kezdheted akár 4-kor is, váltáskám!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Gonoszgólya: Használni is kellene már))))))))
justhpeter
Mondjuk a katolikus Semjén igazán ráhelyezhetné azt a célkeresztet, amit a törvényileg védett, de vele szemben védtelen állatok esetében használ. Húzza meg a ravaszt, oszt' jónapot !
wagabund
számtalanszor említettem már... a motivácóóóó...mert a nélkül nem működik az ember gyereke(sem)
...szóval...alapból ugye egy fiatal bika sokkal jobb kedvvel dolgozik, ha üres a zacskója, és tele a hasa...

ehhez a minimális, de kurvahatásos motivációhozz kellenek az örömlányok, és a lacipecsenyések...

hajaj kérem...úgy épülne a kerítés, mint a villám...énekszó, mosolygós katonák, pik-pak, és kész...lehet átmenni a román oldalra...vagy maradni a szlovénon..
Desischado
Ha ennyire elégedetlen, miért nem állt be dolgozni? Hja, nem tudja az micsoda? Nem csoda, hisz életében egy napot sem dolgozott!
Fradigege
Ha nekem beszólna ilyet a zsírmore, átkergetném lapáttal a délszlávokhoz. Kiesett az iskolapadból és beesett a parlamenti padsorok közé. Pattog a 150 centijével. Azt se tudja mi az a lapát.
Figyejjétek!-> "Rossz magyar szokás, hogy ha egy magyarnak azt mondják, a határidő 30 nap, akkor a 30. napon fog végezni"
Ő se tartja azt, amit megígért. Sőt, a Magyar(ő nem az) legalább tartja a határidőt.
Fradigege
Nem beszélve arról, hogy gondolom a katonák 8 óráért a kőkemény nettó 120 ezret haza viszik. Ne elégedetlenkedjen a díszköcsög felcsútról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.