Távozhat Giró-Szász András kommunikáciüs államtitkár, bukhat a barackmagos L. Simon László és kiderülhet, ki lesz az új egészségügyi államtitkár – a Nol.hu szerint Orbán Viktor ma dönti el, milyen változásokat lát szükségesnek kormányában.

Úgy tudni, Giró-Szász András kommunikációért felelős államtitkár és a miniszterelnöki kabintfőnöki pozícióra érkező Rogán Antal nincsenek jó viszonyban, L. Simon miniszterhelyettesi pozíciója pedig az üzleti ügyei miatt forog veszélyben.

Kérdéses Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár jövője, mint ahogy valószínűnek látszik, hogy Tállai András tényleg megkapja a NAV felügyeletét és a hozzá járó miniszterehelyettesi rangot.

A kormányfőnek két alapból üres pozíciót is be kell töltenie, mert korábban távoztak az adóügyekért és az egészségügyért felelős államtitkárok.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Megy a színjáték ! Magyaros altatódal, olyan, mint a működő reform ! Nem történik más, mint a maffia belharcában a gyengék ( és ostobák ) elpusztulnak !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Pedig Giró-Sz András ugyancsak védte a mundér becsületét! Lázár János minden sajtótájékoztatóját megfűszerezte a Fidesz dicsőítésével. Ha kellett, ha nem. Ha ő távozik, arra nyomós ok van. Lehet, hogy Rogán lesz a NAV -ot irányító miniszter? Ő aratni fog, nem úgy mint a devizások, akikhez se nem kopogott be a postás a sok pénzzel, se nem arattak. A cikkben megemlítettek távozását nem csodálom, a kinevezésüket annál inkább!
Desischado
Nem kell félteni a kiugrottakat, biztosak lehetünk benne, hogy nagyon szép végkielégítést és másik zsíros állást fognak kapni! De érdekelne, mi a fenét tudhat roggyant pasapark tóni, hogy ennyire tolják felfelé!
szaboria1
@Desischado: Juttatott Ő már trükkösen valamit a főnöknek is az ingatlan panamából.
Fradigege
Alakul ez. L. Simon sem fog mostmár áradozni Viktórról és saját magáról. Megutáltatják egymást egymással.
nyanya001
Majd árulja a nemzeti barackmagját, amii a rákot is gyógyítja...
evacica
Megszakad a szívem értük.Két sz... kevesebb lesz még így is elég.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.