Áll a bál a Kürt Alapítványi Iskolában. Diákok, tanárok és szülők pénteken délután 5540 pogácsát sütöttek menekülteknek és rászorulóknak, ám most attól hangos az iskola, hogy egyes diákok beleköptek a pogácsatésztába és állítólag valamilyen folyadékot is öntöttek bele – írja a 444.hu.

Az iskola két napja nyomoz, órákat töröl a programból és beszélget a diákokkal, de a tettesek eddig nem jelentkeztek. Senki nem is árulta be őket.

Az esetre úgy derült fény, hogy a diákok egymás között tárgyalták az ügyet, amelyről videófelvétel is készült. A videó azóta már azonban eltűnt az olvasás után törlődő üzenetek küldését segítő Snapchatről – oda töltötték fel.

A pogácsákat az Iványi Gábor neve által fémjelzett Oltalom Karitatív Egyesület kapta, miután a Migration Aid a Magyarországon tartózkodó migránsok számának csökkenése miatt nem fogadta az adományt.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
"A Kürt Alapítványi Gimnázium demokratikusan működő, befogadó, gyermekközpontú iskola, melyet az együttműködés, kreativitás, méltányosság, hatékonyság, konstruktivitás, sokszínűség, az új módszerek alkalmazása és a szabad, önálló gondolkodás jellemez."

No comment.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@KERKA: az is lehet, viszont ez túl egyértelmű ahhoz, hogy ma mindent ne fognának meg egy kis mocskolódásért
Yoda69
Ebbol is latszik a fideSSes gyulolet kampany beszivta magat mindenhova, Mar a gyermekek is lassan agymosott zombik lesznek a mocsok orban miatt.
KERKA
@Csizmás Kond: 17.38 Na látod, elkaptad a szarva közt a tőgyét! " ma mindent megtesznek egy kis mocskolódásért"
De minden szinten!!! Az oktatásban, az egészségügyben, a migráncs ügyben, és ahova csak nézel:))
Csizmás Kond
@KERKA: ..ezért nem hiszek el mindent egyből...:)
evacica
Gratulálok! már ide jutott Orbán uszító politikája. Hála a jó Istennek már az iskolában is bent van a kormány mocskos politikája, a gyerekeket sem kímélik. Na itt aztán lehet Hit és erkölcstant oktatni! A gyomrom fordul fel ezektől a dolgoktól, mindég azt hiszem, hogy már nincs lejjebb, sajnos van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.