Elhunyt egy néző Gundel Takács Gábor műsorának, a Maradj Talpon!-nak a forgatásán – közölte a gyászhírt az MTVA sajtóosztálya.

Az alábbit írták:

Sajnálatos haláleset történt a Maradj talpon! forgatásán

A mai napon a Maradj talpon! című műsor második felvétele előtt, a szünet alatt az egyik néző a műsor forgatásán jelenlévő ügyeletes orvos segítségét kérte, rosszullétre hivatkozva. Az ügyeletes orvos azonnal mentőt hívott, akik rövid időn belül kiérkeztek a helyszínre. A néző elveszítette az eszméletét, megkezdték az újraélesztését, közben mentőhelikoptert is riasztottak. Az azonnali orvosi beavatkozás ellenére sajnálatosan nem sikerült az újraélesztés, a beteg életét vesztette. A tragédia mélyen megrázta a helyszínen dolgozó kollégáinkat, a forgatást azonnal leállították.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
A halottért részvétem a családnak!

A műsort illetően, bár nem idevaló, sok idő után belenéztem pénteken. Hulladékká vált a korábbiakhoz képest. Bulvárshow lett
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Ha nem lett volna az a 80 milliárd, nem lett volna sok mindenre pénz, például erre a műsorra sem, így teljesen másképp alakulhatott volna az élet. Orbán a hibás.
szaboria1
Ezek a vetélkedő műsorok felvételei igen fárasztóak. van amikor egy egész nap rá megy.
Aki Én
Nem tudom eldönteni, hogy az eset sokkolóbb, vagy a sok idióta hozzászólás. További jó mulatást...
Szeparepa-
Meghalt volna, ha máshol van akkor is, semmi köze a halálához a műsornak... bár mondjuk lehet a kelleténél izgatottabb volt emiatt... sajnálatos eset, de az élet ilyen... nem kellene túllihegni, mert a vége még az lesz, hogy Gundi gyilkolta meg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.