A BMW X3 nagyobbat bukott az amerikai teszten, mint a Volkswagen Passat. Az amerikai környezetvédelmi hatóság szerint az ICCT utcai tesztjein a BMW X3 xDrive 20d-s modellje az Euro-6-os kibocsátási határérték 11-szeresét produkálta – írta a német presseportal. Az Autobild holnapi száma szerint így a Volkswagen a BMW is komoly bajba kerülhet a manipulált kibocsátási adatok miatt. Ezek alapján a BMW X3-as még nagyobbat bukott az amerikai környezetvédelmi hatóság tesztjén, mint a Volkswagen Passat. “A mérlési adatok szerint nem egyedül a Volkswagen problémájáról van szó.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Az amcsik elmehetnek ám a jó picsába mostmár...nincs is náluk műszaki vizsga...olyan járművel mész ki az útra amilyennel akarsz...Külön érdekességként meg tessék rákeresni arra, hogy "Coal rollers"...idióta amerikaiak. Foglalkozzanak magukkal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
nabaszki...ezek az agyonistenített művelt nyugati vezetők ilyent engedélyeznek? nemááá..
pedig most ömlik csak igazán a jólképzett olcsó, dolgoznivágyó munkaerő keletről...most kellene fellendíteni a gyártást félpénzen...

nem baj, a konkurencia viszont dörzsöli a tenyerét...
pbalage
@wagabund: rövidesen elektromos lesz minden és sofőr se kell hozzá.
Az tök érdekes kérdés, hogy amikor majd ülsz a hátsó ülésen, egy sárga-kék ruhás fasz meg beszól az ablakon, hogy "Jó napot kívánok, Lakatos őrzsőrmester vagyok, személyi igazolvány forgálmi engedéj" < - direkt pontos jé.
Hellcat
Az amcsik elmehetnek ám a jó picsába mostmár...nincs is náluk műszaki vizsga...olyan járművel mész ki az útra amilyennel akarsz...Külön érdekességként meg tessék rákeresni arra, hogy "Coal rollers"...idióta amerikaiak. Foglalkozzanak magukkal.
pbalage
@Hellcat: sok más helyen sincsen műszaki vizsga, mégis életben vannak.
namihami
Nyugi.
A sok hazai Bömbi-parasztot úgysem érdekli a károsanyag-kibocsájtás értéke. Neki csak az a fontos, hogy a többiek lássák, hogy ő egy igazi BMW-s paraszt.
Nem a szüksége, hanem a bunkósága kényszeríti abba a tipusba. Hadd lássa a többi autós, hogy ő milyen nagy arc.
36
Nem lenne semmi baj a német autókkal, ha minden migráns szabadon jöhetne mehetne az unio területén, számolatlanul és korlátlanul. Az USA, nyomást gyakorol. Ennyi az egész. Már a Germanwings gép lepottyantásával elkezdődött a németek zsarolása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.