A Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyelőbizottsága (fb) pénteki ülésén többek között az MNB idei első fél éves gazdálkodását tárgyalta, az fb elnöke üdvözölte, hogy az első fél éves gazdálkodás eredményes volt.

Az MNB fb pénteki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a testület pénteki ülésen tudomásul vette a jegybank idei első hat hónapra vonatkozó mérleg- és eredménykimutatását. A közlemény szerint az első fél éves nyereség után bizonyos, hogy az idei év gazdálkodása eredményes lesz, így a költségvetésnek várhatóan nem keletkezik feltöltési kötelezettsége 2015 végén.

A felügyelőbizottság egyúttal arról is döntött, hogy vizsgálatot indít az MNB által megvásárolt ingatlanokkal, valamint az alapítványok létrehozatalának jogszerűségével kapcsolatban. Kiemelték: az fb az MNB által vásárolt ingatlanokkal kapcsolatos vizsgálattal, továbbá a Pallas Athéné alapítványok létrehozatalának körülményeire, jogszerűségére vonatkozó vizsgálattal folytatja a munkáját, így a közvéleményt érdeklő ügyek mindegyikében ellenőrzést folytat majd.

A vizsgálatok lezárását követően a testület tájékoztatást ad az ellenőrzés megállapításairól – olvasható a jegybanki közleményben.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Most hogy megláttam a pöttyösseggű kuszaszem portréját hát mit mondjak!Ha ez oda lép ahová néz akkor körbe jár!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
"Nekiment" ? Ugyan már, mese a hülye birkáknak, hátha elalélnak tőle és nyomják a csupakabra-lájkokat a paranoiás mafláknak !
Qszaszemet csak fejszével lehetne megfenyegetni...kellen is !
Rockxy
Mostanság divat firkász duma a nekiment.
Szeparepa-
Akkor lesz még nagyobb bajban kancsika obáncsicska matolcsicska, amikor besokall a nép, és az megy neki... a lámpavas már fel van címkézve hazaáruló parazita fosztogató féreg...!
TASzSz
E.T., E.T.!
Te vagy a legszebb férfi!
E.T., E.T.! Te vagy a legszebb nőőőőőőőőőőőőő!
Vizual
@Szeparepa-: Nem hiszem, hogy a javaslatod ( a lámpavas) megéri hangoztatni. Még valakinek eszébe jut valami. Most még az oroszlán a fideszes Orbán. Ne tépkedd a bajuszát tE sem. Mert még ezt is elvesziu. Magyarán mi többek vagyunk mint ez a sok fideszes csicska. Ellenzem a személyeskedést a fenyegetőzést. Az nem mi vagyunk,. Magyarok.
Szeparepa-
@Vizual: Nem javaslat. Prognózis... én ilyet senkinek nem javaslok... még csak nem is sugallom, egyszerűen történelmi példák alapján, ilyen aljas pofátlan, hatalombitorló, azzal visszaélő, hazaáruló fosztogató nemzetellenes bűnözők, bűnbandák így szokták végezni... Amit ér a bűne, amúgy is tényleges életfogytig szigorított fegyház kényszermunkával és teljese vagyon elkobzás (átjátszott vagyonok, holdudvartól is minden!!!)... Szerintem ha választhatna ez vagy a lámavas között, akkor meglehet az utóbbi mellett döntene, szóval számára az az alternatíva nem is annyira rossz... évtizedek alatt a kényszermunkás fegyházban úgyis megpróbálná megtenni... hát akkor meg nem tök mindegy..?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.