Terrorizmussal is gyanúsítja a rendőrség azt a 39 éves szír férfit, aki kilenc útlevéllel és érvényes schengeni vízummal illegálisan lépett be az országba. A police.hu oldalon megjelent ORFK-közlemény szerint ugyanis:

a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozást folytat Ahmed, H. (39) szír állampolgár ellen tömegzavargás résztvevőjeként elkövetett határzár tiltott átlépésének bűntette megalapozott gyanúja miatt. A nyomozás keretében – a rendelkezésre álló adatok alapján – a férfit 2015. szeptember 25-én a KR Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki terrorcselekmény bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is.

(Aki már nem tudja követni a sok útleveles szír férfi történetét, annak íme a férfi ügyvédjének mai nyilatkozata, melyben amellett érvel, védence nem terrorista.)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ha törik, ha szakad, ebből a madárból terroristát kell csinálni ! Amolyan szingli terroristát !
jancsipapa
@Mirabilis: Az ,hogy jól jön neki ,nem vitás .De attól még lehet terrorista . Vagy neked is van kilenc különböző névvel ,de azonos fényképpel útleveled ? ( vagy csak annyira hasonlítanak a családtagok ,hogy meg se lehet különböztetni őket )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.