A menekültválság sokakból a legrosszabbatt hozza ki. A Facebookon meg pláne. Egyre többen kapnak dührohamot, és törlik ismerőseikeit, akiknek véleményéből, megosztásaiból elegük van. Nemcsak Európa politikai vezetőit, hanem Magyarország facebookozóit is próbára teszi. Véleménye mindenkinek van, az utóbbi hetekben-hónapokban viszont sokan meglepődtek azon, hogy másoknak másmilyen. Menekültbabusgatók ébredtek rá, hogy ismerőseik közt vannak olyanok, akik szerint Európa össze fog omlani, ha nem sikerül megállítani a felé tartókat. És persze fordítva: sokaknak most kellett ráébredniük, hogy nem mindegyik ismerősük védené meg Magyarországot körbekerítéssel. Az eleve rossz hangulatot az internet hisztérikussá tudja tenni. A monitor mögé bújva mindenkinek nagyobb a pofája, és a Facebookon terjedő, sokszor teljesen kamu szövegek és képek mindenkit ellátnak munícióval a saját véleményének alátámasztására. Ráadásul most mindenki azt hiszi, hogy élet-halál kérdésről van szó: vagy a...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
A fészbukon dúló hisztéria már elviselhetetlen. Mindenki osztja az észt ezerrel, mindenki tudja a spéci megoldást a migráns kérdésre. A sütemény receptek közzé beágyazott gyilkos indulatok a legérdekesebbek. Néhány ember jelleme valóban megkérdőjelezhető.
Nem óvasok lájkolós szart, és nem ósztok meg.
eugen4402
Döbbenetes változásokat okoz a Facebook (?) egyes embereknél. Mindent elfelejtenek, amit addig megtanultak, végül az anyanyelvüktől is búcsút vesznek. Ez a "Törölő" vajon mi lehetett előző életében...?
Aki Én
Szerintem ezért dőlt össze tegnap a fészbuk. Elviselhetetlen az ostobaság, az intelligens szerverek sem bírják. Ennyi...
hetöndöe
Nekem is van olyan ismerősöm,aki pár hónapja csupán két fajta dolgot oszt meg de napjában legalább 8-10 alkalommal.
1:Migránsellenes baromságokat,amik sokszor hoaxnak bizonyulnak.
2:A szeretetről szóló cukiságokat

Hm,hm...hát nem is tudom,mit lehet erre mondani.
Ráadásul mikor valaki hozzáfűz valamit,vagy esetleg cáfolja a hülyeséget,akkor vérig van sértve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.