„Egy olyan vallást sem lehet probléma betiltani, amelyik a mai napig elfátyolozásra kárhoztatja a nőket.“ (Figyelmeztetés #1: Az Egyenlítő blog szerzői gyökeresen eltérő álláspontokat képviselnek ebben a kérdésben is. Célunk értelmes vitákat kiváltani, lefolytatni veletek és szerzőtársainkkal. Bővebben blogunk "következetlenségéről" itt olvashattok.) (Figyelmeztetés #2: Miért arabozok a cikkben? Nem, ez nem a radikalizálódásom jele. Mivel a posztban több arab népcsoportról beszélünk, ezért az általános, Biblia szerinti "arab"-értelmezést használom. Ergo arab mindenki, aki Ábrahám törvénytelen leszármazottja, és azoknak minden leszármazottja is.)

Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike
@Csizmás Kond: a tányért a levestől nem jó elválasztani a hitet a vallástól és
ez a hit most jó étvágyat!
Csizmás Kond
@picike: Nem is lehet. ma mindenki egyisten hívő még az is aki nem hisz tehát csak a vallásban különbözőnk. A vallás meg a hit igény szerinti magyarázata, vagyis ugyanazt a tényt másképp mondjuk. olyan mint a nyelv ugyanaz a száj más hangokat ad ki.
picike
@Csizmás Kond: amikor az illetőre a szentlélek kitöltekezik akkor senki nem tud ellene álni a dolognak addig meg kár erről ezekről vitát nyitni is . az Isten nem vita tárgya .de minden népnek ugy jó ha otthon marad és ott és ugy imádja az Istenét !
Csizmás Kond
@picike: ...a költekezés úgy tudom monetáris foglalkozás...:)
az otthonmaradást meg pártolom.
picike
a kendő a nő fején az imádságra amiatt van és joga van viselni is de ezt mindenütt viseli !
nemkati
Vannak azok a makacs tények. Márminthogy a tudomány mai állása szerint az emberiség bölcsője valahol Afrikában van, esetleg Ázsiában. Vagyis akik 100-200 ezer évvel ezelőtt benépesítették a Földet, nem az európai keresztények. A civilizáció is Mezopotámiában, Egyiptomban, Ázsiában kezdett el fejlődni. Ezért furcsa csimpánzoknak nevezni azokat, akik most Európába özönlenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.