Váltás történik az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkári posztján – erősítette meg Trócsányi László miniszter a sajtóhíreket a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában kedd reggel.

A miniszter arra a kérdésre, elégedetlen volt-e Répássy Róbert munkájával, azt mondta, hogy az államtitkár munkáját és emberi tisztességét nagyra értékeli, jó kapcsolatuk volt, de "egy másfajta munkavégzésre lesz szükség a politikai munkában, ezért történik váltás".

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"egy másfajta munkavégzésre lesz szükség a politikai munkában, ezért történik váltás".
Simicska helyett másik zsebet kell tömni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Aki nem gazsulál, és nyal eléggé a vezírnek, az repül! Na, robi, megérte eladnod magad?!
wagabund
nem is tudom miért, de az (eredményes)seggnyalásról jut eszembe...
régen, történt, talán nem is igaz...

...a vezérigazgatónk sofőrje egy feltünően kedves, jó megjelenésű, jólöltözött, halkszavú ember volt...sosem késett, sosem volt beteg, a kocsi makulátlanul tiszta(M24), és szabira is csak akkor ment, amikor a vezér...
...úgy hozta a sors, hogy egyszer kivitt a telkére...mondanom sem kell, a harmadik kerület legszebb tetejére..na akkor világosodott meg minden, amikor mutatja, hogy ott a szomszéd utcában van a vezér telke is...a sofőr telkén egy csodaházikó állt...

-nézel mi öcsisajt? mit gondolsz, ez a rengeteg alázat, ez csak úgy puszira megy? mindent amit a főnöknek kell hoznom,vagy intéznem, abból nekem is kell..így lett a telkem, a kis házikóm is..mindent lintéztem neki, olyant nem kérhetett, amit nem...nem is szólt egy szót sem, amikor kezdte gyanítani, hogy én ugyanannyit lopok, mint ő..sőt néha többet...

ez a történet csak a kedves, udvarias kiszolgálásról jutott eszembe...és a hűségről...
Bercifiu
Jobi! Most már van időd a fogorvosra, s aztán lesz mivel harapni a volt gazdádba.
solidedge
Répássy nagy bűne volt, hogy nem tudott úgy gyülölni mint amit Orbán elvárt.
namihami
@kkalman: Sem utolsó, sem utolsó utáni.
A Fideszben a szakértelem EGYÁLTALÁN nem szempont. Csak a Fidesz.- mint ahogy hirdették. És Fidesz = Vezér és csak a Vezér, valamint az iránta tanúsított feltétlen imádat.
Úgyhogy Robi most sz@rba haraptál, de nyugi, jó káder nem vész el, csak új helyet találnak neki. Természetesen ezzel együtt kialakul benne az új helyhez passzoló tökéletes hozzáértés is.
mariaberta
Őszintén szólva soha sem kedveltem ezt a Répásit, de azért legyünk tisztességesek, -ellentétben az újságírókkal, akik hasonló esetekben csak a "kirúgták" szót ismerik-, Répásit felmentették és kész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.