Az internetről szóló nemzeti konzultáció (InternetKon) véleménynyilvánítási fázisa csak szerdán zárul, de már megállapíthatóak a legfőbb következtetései – jelentette ki kedden Siófokon, az Internet Hungary konferencián az InternetKon előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos.

Deutsch Tamás közlése szerint több tucat lehet azon javaslatok száma, amelyet a megfogalmazódó vélemények alapján a kormány elé terjesztenek; az InternetKon legfontosabb témái közül első helyen a hozzáférhető és mindenki által megfizethető internetet említette, aminek része a szolgáltatást terhelő áfa és közműadó csökkentése, valamint az, hogy minden településen legyen ingyen elérhető wifi-hálózat.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
ahogy nézem az én felvetésem-már az "eredjetek az anyátokba"-nem került be.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
Én nem hiszek ennek az alaknak. Látta már valaki azt a nemzeti konzultációt? Annyit hazudnak, hogy az emberek akarják, amit nem hiszek el. Senkit nem engednek a kérdőívek közelébe sem. Tehát???
cs.n.
Miért, most nem elérhető a net mindenkinek? Akinek van egy mobiltelefonja, meg havi 1-2000 forintja, az netezni is tud.
eszegfu
Ugy látszik folyamatosan és jól dolgozták fel a kérdőiveket, hiszen a határidő 2015. szept. 30. de már van "legfőbb következtetés"... akkor azt sem ártana tudni hány db érkezett vissza? Az a cél, hogy mindenki számára elérhető legyen a net, azt jónak találom. Csakhogy ez nem kormányzati szándékon mulik, hanem a szolgáltatókon... ha nincs az a terület "lefedve", akkor bizony fejleszteniük kell, vagy esetleg más szolgáltatóktól kell megvásárolniuk, ami nem kevés pénz. Ha "megkinálják" őket a különadóval, akkor ez nem fog menni.
mate03
@Rózsika Hatházi:!Emlékezz vissza! A net adó miatt,mekkora volt a felháborodás!Mi gondolsz mi lenne,ha elvennék a netezés jogát!?
JAJMÁR
@mate03: Megpróbálhatnák, és remélem, az utcára megy mindenki! Ha már a földekért, a bankokért, a nyugdíjért és stb.-ért nem képes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.