Zseniális dolog történt Kiskunhalason: valakik migránsnak néztek egy csoportnyi túrázót. A rendőrök igazoltatták őket, de szerencsére sikerült tisztázniuk magukat. A húsz-harminc halasi túrázó Zsanától indult a homokbuckák felé. “A majsai sertéstelep környékéről indultunk vissza a városba, egyszer csak jön velünk szemben a rendőrség, állítólag már reggel nyolckor jött a bejelentés, hogy migráns-csoportot láttak Zsana környékén” – számolt be az eseményekről a túracsoport vezetője. A rendőrség már az egész megyében kereste a jókedvűen, kutyákkal túrázgató csoportot, mire rájöttek, hogy migránsos összefüggésről itt most nincs szó. “Aztán semmi gond nem volt, csak olyan humoros volt az egész.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Bevált a terv elvtársak. Most már a magyar a magyart is migránsnak nézi, akkora a félelem az országban. Az is gyanús aki nem gyanús.

Ugye hogy ütősre sikeredett a kurmány gyűlölet plakátkampánya.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Páncserek!
Arendőrautó érkezése láttán Azonnal szét kellett volna szaladni a szélrózsa minden irányába!
Akkor hiteles lett volna mint kritikus tömeg!
Dr. Felipe
Bevált a terv elvtársak. Most már a magyar a magyart is migránsnak nézi, akkora a félelem az országban. Az is gyanús aki nem gyanús.

Ugye hogy ütősre sikeredett a kurmány gyűlölet plakátkampánya.
KERKA
Röhögnöm kell az egészen. Egy kis Kusturica zene kellene alá. Eszembe jutott, hogyan rohangált a cigánytábor, keresték a Katicabogarat:))
nyanya001
Magyarul beszélő turisták, mint migránsok ... hmmmmm
ezeket a rendőröket sem az eszükét fogják elrabolni !
sünike
A Magyar Önvédelmi Mozgalom jelenti, hogy gyanús 20-30 fős csoport masírozik Zsana környékén. Megtettük a szükséges lépéseket, elzavartattuk az összes migráncsot, ismét megvédtük a hazát a gaz betolakodóktól.

Szebb Jövőt!

Zázrivecz Adolfka
Möm rajparancsnok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.