A Bors információi szerint a rendőrség további bűntársakat keres, valószínűtlennek tűnik, hogy egy ekkora volumenű lopásban csak három ember legyen „sáros”.

A lap szerint nem valószínű, hogy a közműlopási ügyről és az azt lehetővé tevő technikai eszközök beszereléséről csak Lagzi Lajcsi, a felesége, a zenész munkatársa és a két megvesztegetett ellenőr tudott.

Ezért várható, hogy az ügyben további személyek is gyanúsítottá válnak. A nyomozók nemcsak az áramszolgáltató, hanem a víz- és gázművek el­lenőreinek esetleges érintettségét is vizsgálják.

Ez nem lezárt nyomozás, szá­mos nyomozati cselekményt kell még elvégeznünk, sok fejlemény előfordulhat

– nyilatkozta dr. Gyugyi Csilla szóvivő.

Bővülhet a gyanúsítottak köre Lagzi Lajcsi ügyében

Közben a Blikk arról értesült, hogy az állítólagosan megvesztegetett ellenőrök továbbra is az E.On alkalmazásában állnak, nem bocsátották el őket.

Kollégái azt mondták, hogy egyikük új házba költözött, autóit is cserélgeti, és egy egyiptomi nyaraláson fújta ki a gőzt nemrégiben és társa is hirtelen nagyon jómódú lett.

A nyomozó hatóságok iratai szerint mindkét férfi több ízben is találkozott Cs. Csabával, Lagzi Lajcsi jobbkezével, s több alkalommal pénzt is átvettek. Azért nem kerültek előzetes letartóztatásba, mert részletes tanúvallomást tettek, és együttműködtek a hatóságokkal, egészen Lajcsi letartóztatásáig.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A trombitást akkor valóban ,,csőbe húzták,, bár nem értem aki átvette a vesztegetési pénzt az miért nem sáros, vagy lehet hogy fütyiszes, és azért nem))))))))))
papa.49
Itt ahol a bíróság által feloszlatott gárda, melletti tüntetés amit a rendőrség betiltott résztvevőit kártérítik, nos itt bármi megtörténhet, sőt ha a hazugovics úgy gondolja akár az ellenkezője is))))))
sokanvagyunk
Az ilyen ügyes ellenőrökre szükség is van! - a cég reklámarca?...
KERKA
Vesztegetés, csalás, lopás, ezek komoly vádak minden esetre szövevényes ügy Lajcsi.
Valakinek nagyon a tyúkszemére léphettél, vagy keveset kapott a hallgatásért.
Minden esetre nekem marad a kedvenc süteményem a lajcsi szelet, igaz, hogy semmi köze sincs a trombitáshoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.