Akár 1600 millió, vagyis 1,6 milliárd forintot is bízhatott a Földművelésügyi Minisztérium egyik cége, a TIG az azóta csődbe ment Hungária Értékpapír Zrt.-re, az év eleji brókerbotrányok egyik szereplőjére, azt viszont nem lehet tudni, hogy az eddig elismert 410 milliónál veszíthetett-e többet a minisztérium – állítja tényfeltáró cikkében az Index.

Az 1,6 milliárdos összeget több forrás és egy belső dokumentum is megerősíti az Index állítása szerint. Az ügy egyik szereplője azt mondta ugyanakkor, hogy a 410 milliónál többet nem veszthetett a cég, és vele a minisztérium, mert "a Hungária rendre fizetett, ha kellett".

Az Index által megkérdezett TIG annyit reagált a lap kérdéseire, hogy a jogi eljárások lezárultáig nem tud részletes információkat adni. A cég vezetése állítja, a

Hungária Értékpapír Zrt-vel kapcsolatos jogviszonyt érintően minden szükséges intézkedést megtett, a jogi eljárások jelenleg is folyamatban vannak, így részletinformációkat csak azok lezárultával tudunk rendelkezésére bocsátani.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez még csak a ,,jéghegy csúcsa,, a többi is kifog derülni))))))))
nyanya001
Szép lassan kiderül az összes minisztérium
bennfentes kereskedelmet folytatott ?
Hol van az ellenzék ?
Miért hagyják,, hogy ezek a dolgok elsikkadjanak ?
Szent Isten mi lett ebből az országból ! ??
bakegya
Na ezért nem képes a helyi önkormányzó kiméretni sem a szétprivatizált földeken a több ezer ember HAJLÉKÁHOZ VEZETŐ KÖZUTAKAT,VÍZELVEZETŐ ÁRKOKAT-mert szétlopták a közpénzeket a fideSS kormány sikertörvényesített törvénytelenségeivel.
Könnyen veszik meg alólunk AZ A NÉHÁNY STRÓMAN a MAGYAROK ÁLLAMI TERMŐFÖLDJÉT IS -HA ILYEN KORRUPT AZ ORBÁN ÉS KORMÁNYA.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.