Szanyi Tibor MSZP-s EP-képviselő és hivatásos fenegyerek ismét nekirongyolt saját pártjának, illetve az MSZP menekült-ügyben képviselt "pozitívan semleges" politikájának. Egy frissen publikált blogposztjában ezt írja:

Bizony, néztem egy jó nagyot, amikor meghallottam, hogy az MSZP vezetése szerint az európai menekültügyi problémák rendezése kapcsán Orbán Viktor rátért a józan ész politikájára, sőt hogy az elhíresült 6 pontos kormányfői javaslatcsomag lényegében ugyanaz, mint amit Tóbiásék hónapok óta hangoztatnak. Ezt már csak megfejelte a "pozitív semlegesség” üzenete, vagyis hogy a baloldal igazából nem is mond semmi eltérőt, hanem lényegében beáll Orbán mögé.

Mint Szanyi mondja, az állam- és kormányfők tanácsa nem tárgyalt és nem is tárgyalhatott Orbán 6 pontjáról, mivel azok nem voltak az elnök által előterjesztett napirendben. Nem kíméli a hazai pártok által felvetett konkrét javaslatokat sem, az MSZP felvetéseit például éppúgy kivitelezhetetlennek tartja, mint Orbán ötleteit:

A hazai tartalmi álláspontokat áttekintve azonban erősen kétlem, hogy az egyes témákban felmerült fideszes, illetve szocialista felvetések azonosak lennének, noha jószerivel mindegyikre ráfér a kivitelezhetetlenség bélyege.

Miután az MSZP-s képviselő hosszan elemzi a szocialisták és Orbán javaslatait, arra jut:

Egy szó mint száz, éljen a Fidesz-MSZP alkalmi szövetsége, amely az európai megoldások szintjén oly ártatlan, mint a ma született bárány. Meg lényegtelen is. Ha viszont ettől jobb kedvünk lett, akkor már megérte!

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
@wagabund: Inkább fenegyerek legyen, mint a fityesz részéről kiküldött tompika, aki általában hivatásos hülyegyerek! :-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr Feco
@lópicigáspár: Világosan látja minden magyar ember, hogy a liberál-bolsevikok, az mszmp jogutód pártocskák vezetői, a sleppjük és kebelbarátaik, a
terrorista fedőszervezetek terrorista tagjait segítik, lakásaikban bujtogatják, támogatják,
mentegették, mentegetik, a magyarokat gyalázva,
a magyarok ellenségei
Bercifiu
Tibikém! Lökjél le két decit, s mindjárt rendeben lesz minden.
dömdödöm
@dr Feco: Mi van :? Elmentek otthonról ? A fél fidesznek köze volt az mszmp -hez vagy személyesen vagy szülői ágon .:-(((((((((
Senki nem bujtat senkit te barom , csodálkozva néz az egész ország mi történik és mi fog történni mert ez az Arab cirkusz cirkusz senkinek sem jó . :-(((((((((((((((((((((((
lópicigáspár
@dr Feco: A doki mit mondott? Elmehetek? Félre értetted! :-))))
mate03
@dr Feco:! Nagyon beteg ember lehetsz!Keress valmi jó elmegyógyászt!
Desischado
A fidesznek nem szövetség kell, hanem a hatalom! Ebből nem lesz haszon! Ebben igaza van Szanyinak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.