A NAV felügyeletét várhatóan feladatul kapó Tállai Andrásnak sincsen angol nyelvvizsgája, és ezt az információt Nemzetgazdasági Minisztérium is megerősítette – írja a 24.hu.

Emlékezetes, amikor elődje, Vida Ildikó tolmácsot kért az André Goodfrienddel való elhíresült találkozásukkor, ezért irányul most nagy figyelem a kijelölt új NAV-vezér létező vagy nem létező nyelvtudására.

A nemzetgazdasági tárca a 24.hu megkeresésekor arra nem válaszolt, hogy Tállai egyébként milyen nyelven beszél, ha beszél:

Rákérdeztünk, hogy a nyelvvizsga hiányában beszél-e idegen nyelveket, de erre a kérdésünkre nem kaptunk választ a minisztériumtól, azt azonban kérdés nélkül is kiemelték válaszukban, hogy 1998 óta képviselő Tállai. Csak találgatni tudunk, ez miért volt fontos.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ő a nép egyszerű gyermeke, aki lentről indult és messzire jutott. Kár, hogy közben ugyanaz a sötét, TSZ-elnök megjelenésű valagtisztító maradt, mint MSZMP-s korában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Freewolf
@Aki Én: ki vagyok én, hogy ismerjem Orbán gondolatait? Ő bizalmat szavazott Tállainak. Hol itt a probléma?
bakegya
Eccerű lesz az adózás-magyarul nem vallok-német,angol,portugál és francia nyelvhasználattal igen-aztán vagy hívják a tolmácsot,vagy nem-magyarul nem fizetek,aztán fújhatja a pofazacskóját a miniszterelnöki hivatalba becüjekült fideSS MAFFIA-ILYEN A VILÁGON NINCS CSAKKK QAESTORBÁNIÁBAN.
soljanka
@Aki Én: Mit nem lehet ezen érteni? Wolfiéknak jó és kész. Megérdemlik a miniszterelnököt meg a tállaiakat is. Illetve ennyit érdemelnek. :)
Lesz ez még rosszabb is: ahogy butulnak el az emberek, annál kevesebb ész kell bármilyen pozícióhoz. Ha így megy tovább érettségivel is lehet valaki miniszterelnök - a sötétséghez képest fény lesz az éjszakában.
simmering73
@Freewolf: Az országot meg egy skizofrén vezeti. És akkor mi van?
Freewolf
@simmering73: Én elégedett vagyok Orbánnal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.