Négy év letöltendő börtönbüntetésre ítélte Tátrai Miklóst, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. volt vezérigazgatóját a Sukoró-ügyként ismertté vált perben szerdán első fokon a Szolnoki Törvényszék.

Császy Zsolt, az MNV volt értékesítési igazgatója 3 év 6 hónap börtönt kapott. Markó Andreát, a Pénzügyminisztérium volt szakállamtitkárát és F. Zsolt értékbecslőt felmentették, V. Bálint ügyvédet pénzbüntetésre ítélték.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Főlökött
@papa.49: 2012. évi C. törvény :

"10. § (1) Kísérlet miatt büntetendő, aki a szándékos bűncselekmény elkövetését megkezdi, de nem fejezi be.
(2) A kísérletre a befejezett bűncselekmény büntetési tételét kell alkalmazni."

:)
papa.49
@Főlökött: Ki is hozta a törvényt a csipetcsapat, és miért is hozták hogy az előzőket be tudják varrni, de ez azért nem jelenti azt hogy így igazságos is))))))))Még kerülhetnek a fütyiszek is ebbe a cipőbe, akkor igen ferdén fog állni a pofájuk!!!)))))))))))
nemkati
@papa.49: Ha őrájuk is sor kerülne, nem győznénk kapkodni a fejünket az egyik büntetésről a másikra. És ott nem kísérlet, hanem befejezett bűntettek sokasága lenne. Csak ehhez egy pártatlan főügyész kellene, nem ez a megvett Polt.
papa.49
@nemkati: A ,,kigyótekintetű, pol,polt,, ra gondoltál, aki miután kibújt a Göncöl Katalin árnyékából, igencsak kimutatta a foga fehérjét)))))))))))
Főlökött
@papa.49: Bocsika, abban igazad van, hogy ezt ők kreálták - mármit a 2012. évi C. törvényt, de az előző Btk.-ban is már benne volt ez a szakasz :), ezt csak 'átvették' az előzőből.
papa.49
@Főlökött: Igazságod lehet ezt nem is vitatom de akkor is hülyeségnek tartom hogy a ,,szándékot,, is az elkövetett cselekmény büntetésével büntessék, szerintem a normális országokban nincs is ilyen)))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.