Folytatja László Petra mosdatását a Heti Válasz: korábban azt kívánták bizonyítani, hogy nem is gáncsolta ki a gyerekével szaladó apát, most pedig az "ekkora bűnt nem követtem el" című vele készült interjúban próbálták bemutatni, hogy bár néha menekült kislányokba rúg bele, amúgy kedves ember.

Fel kellett volna ismernem, hogy hullafáradtan nincs keresnivalóm a tűzvonalban. Közel mentem, és elégtem. Az viszont már nem az én bűnöm, hogy eszközként használtak Magyarország lerasszistázásához

- mondta László az interjúban, de kitért arra is: az eset óta ki van kapcsolva a telefonja, az internetet nem nézi, elzárkózott. Azt állítja: halálos fenyegetések között él, egy tunéziai iszlamista hackercsoport 20 ezer eurós vérdíjat tűzött ki a fejére.

Bűnhődök, rettegek, de azért itt vagyok, válaszolok a kérdéseire, és még csak azt sem mondhatom, hogy ennél nincs rosszabb

- mondta, majd kifejtette, hogy nagyobb tragédia is érte már, például mikor egynapos korában meghalt az első gyermeke, majd elvetélt a másodikkal.

Aztán Isten végre megsegített: megszületett a harmadik és negyedik gyermekem, akik most velünk vannak. Egész életemben klasszikus családot akartam, sok gyerekkel, boldogsággal. És erre, tudtomon és akaratomon kívül, megrúgtam egy gyermeket. Nagyon tud fájni. A röszkei eset után a kisebbik lányunk azt kérdezgette az iskolatársaitól: „Szerintetek tényleg gonosz az anyukám?”. Miután azt mondták, „nem, a te mamád nagyon kedves”, megnyugodott, hogy mások is úgy gondolják, ahogy ő

- fejtette ki.

A teljes interjút a csütörtökön megjelenő Heti Válaszban lehet olvasni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Csak kérdezem. Ha most menekülnie kéne, mert komolyan veszi valaki a vérdíjat, és menekülés közben felrúgják, vagy megrúgják a kislányát, az szép lenne?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pagoda
@Laila: azért hallunk róla, mert állandóan nyilatkozik, mentegeti magát. Ezzel válik célpontá.
pagoda
@pistapapa: Az "elgáncsolt pasas" nem volt terrorista, szír focicsapat edzője volt. Ezért kapott most állást Spanyolországban. Madridban az ifi csapat edzője lett.
nezelodo
@pistapapa: Túl sokat nézed az állami televízió csatornáit, (nem közszolgálatiak), azért írsz ilyeneket. Látod Orbán az irodájából kijelöli már, ki a terrorista. Rózsa Flores, meg a Toásó persze nem az volt.
egyvandor
Ebbe a egyedbe már úgy beleégett a gyűlölet, a náci ideológia. hogy már észre sem veszi ha sorozatban rugdoss fel embereket. Ezzel azt akarja állítani, nála úgy működik mint másnál a lélegzés? Mosakodása szánalmas. Ennyi idő után normális ember képes reálisan megítélni cselekedetét. Egyenesebb gerincre vallott volna ha beismeri hogy gyűlölet, megvetés vezérelte. Még nem mer kiállni nyíltan még ott tart mint elvtársai a történelmi zászló, meg a kéményseprő ruha tekintetében. (lehet ez a szégyenlősség is elmúlik majd, ha valóban hatalomra jutnak)
Lepényleső
Ovi,és apparátusa,a kerítéssel együtt sem képes megállítani a menekülteket,(lehet,hogy nem is ez a cél) miért gondolja bárki,hogy valami gáncsoskodással ez néki sikerülhet?
Bár én a hölgyet nem ismerem ebből a pózból,de ha ő magára ismert,talán csendben kéne
maradnia,nem a bizonyítványát magyaráznia.
pistapapa
@pagoda: A tájékozatlanságodat inkább takard.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.