A magyar kormány még nem döntött arról, hogy mikor zárja le a magyar-horvát határt, ráadásul még csak a gyorstelepítésű drótakadály áll a határszakaszon. Ám a horvát hatóságok már most azt keresik, hol vannak a gyenge pontok, és hol lehetne esetleg migránsokat átcsempészni a kerítésen – tudta meg az Index.

A lap forrása úgy érvelt, a kész kerítés nékül nincs értelme lezárni a határt, mert a gyodát könnyen kijátszhatják a migránsok, méghozzá a szomszéd állam segítségével:

Forrásunk állította, hogy horvát felderítők folyamatosan figyelik és fényképezik a magyar építkezést.

- írták.

A helyzetet bonyolítja, hogy Németország már belengette, kapacitásai végesek, egy idő után nem fog tudni mindenkit fogadni. Az osztrák belügyminiszter erre az esetre "akér erőszakos eszközökkel" is életbe léptetett határzárat helyezett kilátásba.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
a horvátok a saját érdekeik szerint cselekednek...ezen mit csodálkozunk?
nekünk meg a mi érdekeink szerint kell cselekedni...
a horvátoknak az az érdekük, nehogy véletlenül összetorlódjon a területükön a bevándorlók tömege...ezért minden segítséget megadnak nekik..és ők a jópofa, rendes emberek..

szóval kemyényen őrizni kell a határt, drótot, kerítést, mert nálunk ragadnak a menekültek, és nézhetünk.. inkább más bíbelődjön velük.

szerintem

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.