Hiába váltott ki ellenkezést a pedagógusokból: januártól megalakulnak a PÖCS-ök, tehát a Pedagógus Önértékelő Csoportok, amelyeknek feladata a belső ellenőrzések lebonyolítása lesz – írta a 168 óra.

Az M1 esti műsorába hívták Maus Pált, az Oktatási Hivatal Projektigazgatóságának szakmai vezetőjét, aki elmondta: nem tudja honnan ered ez a név, és nem is lát arra okot, hogy átkereszteljék. Hozzátette: idáig is volt egy hasonló feladatot ellátó szerv, csak azt belső ellenőrzési csoportnak hívták, így nem tart attól, hogy működése megmérgezné a tantestület légkörét.

A PÖCS-tagokat egyébként az intézményvezetők fogják kinevezni. A pedagógusok megfelelő ellenőrzéséhez pedig kézikönyveket készítettek az Oktatási Hivatal munkatársai.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@nemkati: ejnye megint egy tiltott szó-:)) elmebeteg= elme roggyant
CÖF mellé(elé) egy szövetség? Fidesz Alattvalók SZövetsége, röviden FASZ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@mate03: Szerintem már vannak akik figyelnek, a telefont azt biztosan, de lehet hogy pont úgy mint régen nem is gondolnád ki az aki jelent rólad, ez sajna nem képzelgés, konkrétan tudom hogy a megfelelő helyen elmondott szitkozódó néhány mondatom célba ért))))))))
zöldszem
@laszlobihari: ...romlott, büdös... de csak a miénk-:((((
mate03
@papa.49:!Erről én is tudnék mesélni!
kukac50
Az volt egy fasz fej aki ezt kitalálta.
Dr. Felipe
"A PÖCS megmarad PÖCS-nek"

A g..i meg g..inek mert ez a világ rendje.
JAJMÁR
Most hallottam erről, hogy a pedagógus az önértékelését feltölti a netre, - ami aztán ott is marad - majd a munkáját minősíti a társa, és ő is feltölti a netre, majd minősíti a szaktanácsadó, és ő is feltölti... aztán valaki összenézi! Ez ám a hátulról mellbe, és félelemkeltő, meg nyugalmat megzavaró! Na, éljen, azt lehet elkaszálni, akit csak akarnak, és csodálatos "elmék" előtt pedig karrier nyílik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.