A Galambos Lajos nevével fémjelzett tatai Boglárka Lakóparkban a szakemberek megállapították, több lakásba is úgy kötötték be a gázvezetéket, hogy a lakók életveszélyben voltak – írta a BorsOnline.

A lap kérdésére a GDF SUEZ gáz arról számolt be:

Kedden a munkatársaink a Fejér Megyei Rendőrkapitányság munkatársaival együttműködve ellenőrzést végeztek Tatán a Boglárka Lakóparkban. (…) A közvetlen vagyon és életveszély miatt a szolgáltatást fel kellett függeszteni.

Eközben az újságnak egy a mulatós zenészhez közeli forrás azt is elárulta:

A család kérvényezte, hogy Lajcsi testvére és a gyermekeik bébiszittere kapcsolattartó lehessen, a hatóságok azonban elutasították ezt, e hír pedig lesújtotta az egész családot. Most megpróbálják a nagymama kérvényét elindítani, hátha vele kapcsolatban sikerrel járnak. Azt sem értik, miért kell előzetesben lenniük, ehhez képest egy újabb, túlzó büntetésnek érzik, hogy a rokonaikat is elzárják tőlük.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tevje02
Budapest régi bérházainak 70 %-a életveszélyben van. Az alap és felszálló vezetékek (gáz) de akár a régi ólom csövek (víz), miatt fél Pestet le lehetne zárni. Meddig tart a Szolgáltató felelőssége? Csőtörés esetén, ha csak évekig szivárog és alámossa az alapokat, majd összedől, leomlik, azért ki felel? Mindent azért nem lehet rátolni a Társasházak közös költségeire, pláne nem, ha a Szolgáltó szub profitot realizál különböző off-shore cégeken keresztül. És ma már mint tudjuk, a szolgáltató az állam. Nem mszép dolog, lopni az energiát, de az se szép, hogy papiron megutaztatják és az extra hasznot pár tiz ember vágja zsebre. Az szépen agyon van hallgatva. Beteg ez az egész rendszer!, Nagyon beteg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.