Megkezdődött a Kárpát-medencei Magyar Lelki Segítő Szolgálat háromnapos hálózatépítő konferenciája pénteken Berekfürdőn.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a megnyitó áhítat után azt mondta: a 20. századi magyar történelem rendkívül hányattatott volt. Az államtitkár az alaptörvényt idézte, amely szerint Magyarországnak lelki megújulásra van szüksége. 

Az államtitkár úgy fogalmazott: a kormány számára a kormányzás "nem csupán mérnöki munka", nem csak az állami bevételek újraelosztásáról, hanem sokkal többről szól, "a nemzet lelkével épp annyit kell törődni, mint a pénztárcájával".

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
És ráveszi őket a fényevésre ?
Isten barma !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Katalin Novák CSOK-ja,emberi erőforrás PÖCSE után,most még ez a fityisSS kisbence HIÁNYZOTT ezzel a LELKIFRÖCCSEL!!!-EZ EK TÖK HÜLYÉT CSINÁLNAK A MAGYAR TÁRSADALOMBÓL -
zöldszem
@Mirabilis: "És hadd ne minősítsem ezeket a fidesz hívőket."
Olvasd össze a kezdő betűket! Fidesz Alattvalók SZövetsége! Tadamm: kész a minősítés.
mate03
@nemkati: ! Igen,mert övék a mennyeknek országa! Magyarul itt a földön,dögöljetek éhen! Majd a mennyekben jól lakhattok! Igazi keresztény felfogás!
Desischado
Hányingerem van az undortól! Szóval ugyanaz a nóta, nyugodjunk bele, hogy nyomorgunk, majd a mennyben üdvözülünk! Hogy rohadnának meg mind, egytől egyig, ez a parazita here is! Ossza el a fizetését, amiért egy percet sem dolgozott meg, próbálja ki, milyen a mélyszegénység, aztán építse a sosem volt lelkét! Komolyan, tényleg ennyire hülyének néznek minket?! Ha az embereknek lenne normális, emberi életük, a lelkükkel sem lenne semmi gond!
papa.49
Hülye xarzsák, papol mindenről, lélekről, mérnöki munkáról, pénztárcáról, de szerintem ebből a legfontosabb a SAJÁT PÉNZTÁRCÁJUK!!!)))))))))))
volvós
@Desischado: tegnap 23:57

Most miért ??? Pedig szép szál csuhás...mondta a kannásborral a kezében
a sekrestyében az egyik ministráns " menyasszonya "...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.