Szívműtétje volt Kálomista Gábor filmrendezőnek, producernek. Jelenleg intenzív osztályon ápolják – tudta meg a Blikk.

A lapnak sikerült az érintettel is beszélnie. Kálomista azt ugyan nem árulta el, mi volt a baj a szívével, de más kérdésekre válaszolt:

Jelenleg az intenzív osztályon vagyok. Köszönöm szépen a megkeresésüket, jól vagyok. Majd az orvosok eldöntik, hogy meddig kell még kórházban feküdnöm.

Kálomista nevéhez olyan filmek fűződnek, mint a Zimmer Feri, a Valami Amerika és a Kaméleon. Ő készítette a Hacktion című sorozatot is.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Akkor nem volt szívbajos amikor a saját fészkébe is ...és művészi módon kinyírt jó néhány rendesembert akik évtizedekóta a közért munkálkodtak-BECSÜLETTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL!
mariaberta
Feltételezzük, hogy jó kezekben van, bár ami a magyar egészségügyet illeti, semmiben nem lehetünk biztosak. Minden esetre kívánok gyógyulást, hátha ez még nem olyan nagy kérés.
lampa laz
Ő nem érintett a mai nyomorúságos egészségügyi ellátásban, neki luxus jår, mert van rá pénze.
Szeparepa-
Valahogy nem tudom sajnálni... orbán és simicska nyálcsorgató patkány cselédje volt mindig is és szétverte a magyar filmipart, Vajnával karöltve.. egy hazaáruló fosztogató nemzetellenes bűnöző parazitát nem tudok sajnálni... a szar emberek, hiába is gazdagszanak meg, így végzik... az Eldorádó filmet javaslom, hamár filmvilágról beszélgetünk...
bakegya
@Szeparepa-: :))))-ami igaz az igaz...kinyírt ez már jópár rendes közért dolgozó embert is "művészi "eszközeivel.Azóta csakkk a szemetet hordta a környékünkre is a szél.
bakegya
Akkor nem volt szívbajos amikor a saját fészkébe is ...és művészi módon kinyírt jó néhány rendesembert akik évtizedekóta a közért munkálkodtak-BECSÜLETTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.