A háromgyermekes édesanya a Blikknek nyilatkozott a szabadulása után.

Most semmi más nem számít, mint hogy a gyermekeimmel lehessek, hogy megbeszéljünk mindent, és hogy mindenben támogassam a férjemet, akit meggyőződésem szerint ártatlanul gyanúsítanak

- mondta meghatódva, könnyes szemmel az asszony, aki megköszönte a sok-sok támogatást mindazoknak, akik szorítanak értük ezekben a nehéz pillanatokban.

Megszólalt Lagzi Lajcsi szabadon engedett felesége

Az üggyel kapcsolatban a védőügyvéd is nyilatkozott a lapnak:

Ügyfelem orvosi dokumentációját már az első előzetes tárgyalásnál becsatoltuk, de akkor a bíróság úgy ítélte meg, hogy mindez nem elegendő ahhoz, hogy ne helyezzék előzetes letartóztatásba. Tovább folytatom a munkámat, hiszen meggyőződésem, hogy mindaz, amivel vádolják Galambos Boglárkát, az nem megalapozott, nem követett el semmilyen bűncselekményt

– nyilatkozta a védőügyvéd.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Én érdekesnek találom,amíg "megy a szekér" senkinek semmi baja,Egészsége "rendben" stb.
Jön a média ," jaj a gyerekek". Akár szlovák csajnál. Mert akkor már nem is "bűncselekmény" a bűncselekmény. Miért kell mindjárt a gyerekekkel "takarózni"? Több mint tíz évig tartott az"üzlet".Akkor nem gondolták,hogy egyszer úgy is lebuknak,és akkor " jaj a gyerekek" !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Főlökött
folyt.köv.:

...Én már úgy vagyok, feltettem, amit lehetett, mindenki azt kezd vele, amit akar. Összességében 4-5 évnyi ténykedésem az ami olvasható, amit az előzőekben leírtam, jogászkodás / háttér / - eljárás / várható lépések/ terén.
Mindamellett jól elvagyok köszönöm :) Lefoglalom magam, nem unatkozom :)
papa.49
@mate03: Gondolhatod hogy jóval kevesebbet fizetett ő a szolgáltatóknak, mint a lakók neki, nem beszélve a nyári időszakról mikor nagyságrenddel kevesebb gáz fogy, ők meg évi általányba egyforma összeget kaszíroztak, gondolom én, persze lehet nem jól gondolom)))))
mate03
@papa.49:! Szerintem az ő mértékével számolva,nem akkora pénz az ami így megérte volna neki!
papa.49
@mate03: Délután gondolkoztam ezen az egészen, és odajutottam nagyon sántít ez a mese, mert ez amit megtudtunk eddig nem állja meg a helyét, ez így hazugság, vélhetően a Lajcsi valakinek nagyon útjában lehet... Ha viszont tényleg lopott akkor sokkal több kell hogy legyen az érték!!!
micfild
@mate03: Ne mááár.. az nagyon nagyon sok. Győrben 90ért simán kapsz egy másfél szobás panelt + rezsi. És ez a nyugati határszél.. ráadásul az Audi felverte az árakat... elég sok házat bérelnek.
mate03
@micfild:Nem ismerem a Győri árakat! Neked elhiszem! De te is hidd el hogy nincs miért hazudnom! Abban a házban lakom ahol a 2 főiskolás gyerek.Ők mondták hogy mennyit fizetnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.