Valójában "a magyar közélet legszélsőségesebb, frakcióval sem rendelkező törpepártja", a Demokratikus Koalíció (DK) folytat goebbelsi propagandát már hosszabb ideje – mondta Gulyás Gergely, az Országgyűlés fideszes alelnöke szombaton az MTI-nek.

Gulyás Gergely a DK szombati nyilatkozatára reagált így, amelyben Kerék-Bárczy Szabolcs, az ellenzéki párt elnökségi tagja a Miniszterelnöki Kabinetirodát Európa második propagandaminisztériumának nevezte Joseph Goebbels, Adolf Hitler volt propagandaminiszterének tárcája után.

Gulyás Gergely hangsúlyozta: ismerve a DK politikai irányzatát, az Európai Uniónak, illetve az Európai Bizottságnak át kellene gondolnia, jó-e az, ha uniós pénzből köt olyan szerződést, amely "közvetetten szélsőséges politikai erőknek jelent anyagi támogatást".

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Megakadt a gégéteken az Altus-nyerés, mi ? Szopcsin vagytok, az idiótáknak ez a sorsa, sajnos nekünk is jut belőle !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Az kiabál a legjobban, akinek a háza ég! Avagy: bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű! Jobban tenné gulyás, ha a saját házuk táján söpörne, bőven van mit!
Tényfeltáró
@mariaberta: Meg is fogja kapni ott a kezdő rúgást hamarosan.
mate03
@Desischado:! Mikor szóba került Rogán.miniszteri kinevezése,akkor írtam,hogy a (fidesz)Megtalálta Goebbels utódját ! Ügylatszik nem csak én gondoltam így!
eugen4402
Csak két naiv kérdés?
- Kis párt nem mondhat igazat?
- Ha nem propagandaminisztérium, AKKOR MI AZ ISTENCSODÁJA?
dömdödöm
Kressznyelven ,pánik van az egyenrangú kereszteződésben , buktaközel van gyerekek ! :-)
Desischado
@mate03: Akkor megnyugodhatsz, mert nekem is ez a véleményem! Írtam már egypárszor, hogy riasztóan ismerős nekem ez a helyzet, bár akkor még nem éltem. Egyre jobban félek, mi lesz ebből az országból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.