Tudni akarják, hogy kik a felelősek a történtekért, akik a mai napig sincsenek megnevezve – mondta Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára vasárnap a vörösiszap-katasztrófa ötödik évfordulóján tartott kolontári megemlékezésen. Devecserben is megemlékeztek a tragikus eseményekről. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Talán lehetne kezdeni Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár, meg az ő búbosbankája))))))))))) Lehet ott kezdeni kereskedni a fütyisz házatáján))))))))Meg a többi a Mal vezetése, a felügyelettel megbízottak, nem csak pofázni kéne hanem tenni)))))))Mellesleg hol van az az 1.7 milliárd Ft. amit az emberek adtak össze, a ,,őzike szemű szóvivő,, azt rebegte legutoljára ,,jó helyen,, hát jó helyen akkor lett volna ha szétosztották volna az emberek között, nem parkot csinálni belőle))))))))
Jankó123
Egy ilyen veszélyes (zagytároló) vörös iszap tározóhoz, milyen szakértelemmel rendelkezik, az általános iskolai tanárnő nevezett Zay Andrea?
"2010.szeptember. 23.-án mindent rendben talált az a felülvizsgálatot végző Környezetvédelmi Minisztériumi állam titkár Illés Zoltán által a minisztériumba vitt általános iskolai tanárnő, nevezetesen Zay Andrea, beosztott, akivel Búbos Banka Körben együtt tevékenykedett."
papa.49
@Jankó123: A felelősségét se az Illésnek, se a tanárnőnek eddig senki nem firtatta vajon miért is???Tudom attól még akkor is bekövetkezhet a havária, ha akár szakképzett ember vizsgálja a tározót...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.