Kezeljük egy pillanatra hatalmi (név)értékén Magyarországot. Exportjának 80%-át multik adják, állami beruházásainak 95%-a jelentős uniós támogatással megy végbe, az adósságát nem tudja leszorítani, versenyképességben folyamatosan leszakad a regionális mezőnytől is, hadserege gyakorlatilag nincs, emberi erőforrás reprodukciós képessége (születések száma, migrációs egyenlege, oktatási és egészségügyi rendszere, szuverén értékteremtő képessége) romokban, nyugdíjrendszere fenntarthatatlan, politikai kultúrája végletesen terméketlen és megosztott (a nemzeti jelző a kifejezetlen nemzetietlen politikai oldalnak fenntartva, ellenzéke értékelhetetlen), politikai rendszere a korrupt autokrácia, kormányzása minősíthetetlen.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
"...Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, közben a saját zsebeiket megtömni. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket..."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Valaki vagy magyar, vagy nem. Ebben nincs semmi szégyellni való. Mert
"Az ember a szíve mélyén örökké oda való,ahol született." Tamási Áron.
De tényleg. Ezt ki előtt kell szégyellni?
solidedge
Orbán mottó Karinthy után szabadon; Nadrágom rongyos, de benne nemes szív dobog.
Aki Én
@Eriksson: Nem értetted meg az írást. Pedig meglepően rövid, tömör és érthető.
Eriksson
@Aki Én: Melyik írásra gondolsz? Mert van itt több is, de az én kérdésemre nem került válasz.
justhpeter
A cikk a valós helyzetet foglalta össze tömören.
Freewolf
Ezeket a semmi támogatással nem rendelkező, uszító, hazaáruló suttyókat kéne már helyre tenni és menne minden!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.