Plakátkiállítást nyitott a Civil Összefogás Fórum a (CÖF) a budapesti Olimpia parknál hétfőn. A tizenkét képen ellenzéki politikusoknak az illegális bevándorlással kapcsolatban tett kijelentéseit kívánják szembesíteni a valósággal – közölte Csizmadia László CÖF-alapító. A plakátokon ismert szocialista, DK-s és jobbikos politikusok arcképei és idézett szavai mellett a fotók másik felén gyülekező, kiabáló, köveket dobáló migránsok láthatók.

A Képviselői Irodaház közelében felállított köztéri plakátkiállítás megnyitóján Csizmadia László felidézte, hogy eddig – embercsempészek segítségével – már 300 ezer illegális bevándorló lépte át a magyar határt.

Arra figyelmeztetett, hogy ha az európai vezetők nem cselekszenek időben, akkor a most ismert Európa el fog tűnni, belháborúk lehetnek és növekedhet a terrorveszély.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
És miből volt erre pénz kedves CÖF?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Istenkém, köhög a bolha! Nem csinálhatnak senkiből hülyét, saját magukon kívül! Abban viszont doktorálhatnának is, olyan remekül megy nekik! Egyes, leülni!
mate03
@eszegfu:! Tudod az egészben az a röhely,hogy már Viktor is szégyenli őket! Már megkérte ezt a pár marhát,hogy ne pattogjanak,mert több kárt csinálnak mint hasznot!
eszegfu
@mate03: Gondolod, hogy szégyenli őket O.V?! Akkor ez már nagy "vivmánya" a CÖF-nek! Az is lehet, hogy már csak "szorgalmi" feladatból csinálják... hiába a pénz, ha ész nincs hozzá...:(((
joopapa
@izo: Én ezt a cikket olvastam, erre írtam amit írtam! Ha azt a cikket elolvasom arra ott és akkor fogok írni valamit, ha úgy tartja kedvem! És azt hogy mit írnak vagy mondanak ellenzéki politikusok az csak egy dolog, az a lényeg hogy a kormány mit tesz és azt jól teszi e! De ha akik a plakátokon szerepelnek vállalják amit mondta azzal mi a baj? Én is kb 5 éve utálom a cöfös brigádot mert száz milliókért védik a védhetetlent, mármint amit az orbán és bandája művel, és most is fenntartom!
izo
@joopapa: A plakát csak szembesíti a politikusokat milyen h@leségeket mondanak!
Szeparepa-
Nem nem... A CÖF nevezetű nyomorúságos agyhalott idióta hazaáruló patkányokból álló kormánypropagandista söpredék, minden létező megmozdulásával, kivétel nélkül saját magából csinál hülyét, és az orbámaffiából, valamint annak csicskáiból és birkáiból...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.