Hamarosan kezdődik az az LMP által kezdeményezett földprivatizáció elleni demonstráció az Országháznál, melyhez a többi ellenzéki párt is csatlakozott. Az eseményt az ATV 18:10-től élőben közvetíti.

Az esemény Facebook-oldalán a szervezők kifejtik:

A Fidesz titokban többszázmilliárd forintos földrablást készített elő. Két hónap alatt hatalmas földterületet akarnak privatizálni, hogy kinek, azt csak gyaníthatjuk. Meg kell akadályoznunk a földrablást!

A kormánypárt azonban máris igyekszik megelőzni a tüntetőket, s legújabb közleményében kifejti:

A Fidesz szerint az ellenzék még mindig a spekulánsok és a nagybirtokosok érdekeit védi.

A Fidesz közlemény további részében személyében támadja Sallai R. Benedek LMP-s képviselőt, mondván az új földtörvény és a Földet a gazdáknak program

éppen az olyan spekulánsok ellen védi a magyar földet, mint Sallai R. Benedek, aki egy szövevényes céghálót is épített azért, hogy földeket szerezzen és közel 3000 hektáros nagybirtokot építhessen.

Nyilvánvalóan folytatása következik, körülbelül 50 perc múlva.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ezt vitte végbe a fidesz mikozben a migránsokra terelte a figyelmte...többek között
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
Ahogy olvasom a hozzászólsokat, belátom, igaza van azoknak, akik úgy gondolják, nincs értelmes , hatékony ellenzék. Ennek két oka is lehet. Az egyik, lekenyerezték őket, a másik kiüresedett az mszp. is, de a többi is. Az ellenük kifejlesztett sárba tipró propaganda olyan erős és a gazdagsága kimeríthetetlen hogy nincs ellene védekezésre sem ellenerő. A hatalom pedig gazdagon kifizeti a támogatóit is, azokat is, akik elég hatalommal bírnak ahhoz, hogy megakasszák Orbán Viktort az európai vezető pozícióért folytatott erőfeszítésében.Ismert módszer ez már. Ha nem tudjuk lefelé buktatni, hát buktassuk felfelé. Talán még hasznosabb is .
Csak van itt egy kis bökkenő. Itt ez az ország, a maga kilenc millió tehetetlen és telhetetlen lakosával, akit eddig is megvezettek, ezután is meg kell etetni valami nagyívű " megvédjük a magyar népet " című maszlaggal.
A megvédés alatt a MAGOSZ nevű torkosok pedig megkapják a jussukat, azaz a mi jussunkat.
Egyszerüen érthetetlen, miért nem megy ki az utcára egész Budapest. A nagypapám azt mondta egyszer, amikor levidékizték, hogy ha a vidéki földművelő, állattartó, gazdálkodó
nem sz@rik, a városi nem eszik ! Bocsánat a sommás népi igazságért, itt nem tudunk fütyülni a szalonképtelen szó helyett.
Hogy majd a szupermarketek / hadd ne soroljam ezeket /ellátják a városi és még a falun élő lakosságot is? Micsoda égbekiáltó disznóság ez a fenemód agyoncivilizált városi népség bizonyos köreitől! Tisztelet a néha vidéken átutazó, wellness hotelekben hétvégéző városiaknak, akik talán érzékelnek valamit az unalmas, százkilómétereken át látható kukoricatáblák láttán.
Hát ennyire elbutították a mi népünket, amelyről az egész Európa úgy tudta, itt terem az élelem Európa nagy része számára. Ja hogy ma ezrek bütykölnek össze nyomott bérmunkában kütyüket az autómárkákhoz? Hát tényleg hülyére vettek minket. Hogy kik ?
Európa gazdasági urai, akik kilóra megvették a mindenkori kormányainkat. Szégyen gyalázat. Még az állami földek is ... megérdemeljük!
Szeparepa-
Mennék én is, sőt lőnék is szívesen erre a hazaáruló orbáni söpredékre, de a szarom sem méltó rájuk, nemhogy velük foglalkozzak... ezért nem lép senki semmit...
enslaved
@mate03: Nem látom, mert kivágták:-))
enslaved
@JAJMÁR: Én azért nem szaladnék ennyire előre. Ha annyira rossz lenne a helyzet, akkor állandó zavargások lennének, de nincsenek. A bulvársajtók meg nem véletlenül élnek meg olyan szépen, a népnek ezek kellenek.
enslaved
@kkalman: Nem. Amit írtam, nem erről szólt.
Freewolf
Nagy buli volt! Kinn voltak mind a százötvenen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.