Szegeden járt Kövér László, ennek örömére interjút is adott a szegedma.hu-nak. Kövér természetesen a tőle megszokott világmegváltó gondolatokkal és nagyívű világpolitikai elemzésekkel örvendeztette meg a liberalizmust nem szívlelő olvasóit.

Közben azt is elárulta, miért figyelnek most annyian a magyar kormányfőre:

Ezen a téren egy Magyarország méretű ország nyilvánvalóan nem rúg döntő módon labdába, egyfajta „botrányhőssé” kell válni – lásd Orbán Viktor – a nemzetközi politikában, hogy egyáltalán odafigyeljenek rá.

Az Országgyűlés elnöke a magyar politikát mint a normalitás bástyáját jellemezte a csúnya liberális nyugati világban:

Magyarország és Orbán Viktor miniszterelnök azért számít „fekete báránynak” az európai politikában, mert ezt a normalitást – mellyel egyébként sokkal többen értenek egyet titokban, mint ahányan bevallják – nyíltan felvállalja, úgy is mint a magyarság jogát arra, hogy megválassza saját önazonosságát, és úgy is mint Európa jövőjének egyetlen zálogát.

Az Országgyűlés elnöke az ellenzékkel kapcsolatban is kifejtette a véleményét, s hogy, hogy nem, abban is van egy kis liberálisozás:

Persze hozzá kell tenni, se Lengyel-, se Csehországban nem volt egy olyan magát liberálisnak mondó, de valójában nemzetellenes erő, mint nálunk az SZDSZ, melynek kártételeit nem lehet szavakkal kifejezni. Szomorúan látom, hogy az MSZP miközben saját történelmének egyik legmélyebb válságát éli, nem fedezi fel, hogy valamit másként kellene csinálni. Ezzel ráadásul nincs egyedül, mert a szocialisták mellett az ellenzék másik két pártja – és itt Gyurcsány Ferencéket hadd ne is említsem, mert nem érdemli meg, hogy komolyan számításba vegyük –, a Jobbik és az LMP is azt mutatja működésében, hogy szerintük mégsem lehet más a politika, mint az elmúlt huszonöt évben volt. Márpedig igenis másképp kellene politizálni! Fel kellene fedezni, hogy léteznek sorskérdések, a szó legszorosabb értelmében a nemzetünk, gyermekeink, unokáink jövőjét a lét vagy nemlét súlyosságával meghatározó sorskérdések, melyekben nincsen helye kibeszélésnek, ellenzékieskedésnek, és parancsoló szükség van arra, hogy valamiféle valóságos nemzeti egység alakuljon ki! Jelen helyzetünk éppen ilyen.

Ha jól értjük, Kövér szerint az lenne az igazán szép, ha még az ellenzék is egyetértene a Párttal. Nos. Hát.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Úgy látom köteles elvtárs is grazérett lett. Legjobb lenne a gumiszobába mindjárt egy franciaágyat betenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@Mobil123: :)))))) hja kérem, ilyen "fényes szelek" időkben mit lehet tudni...:))) No meg már azé is félősködök, mert a Hata Marinak se vót ennyi neve nekijje...:))))) Oszt ki tudja, most éppen melyik mögött leselkedik a jószág, radírral a kezében? :))) Egy orvradírozó...:))
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: Folyik a könnyem a röhögéstől.:-DDD
Pálinkafőző Rézüst
@Mobil123: nono! Legyünk komolyak, dagilaci efftás személye ezt megkívánja, hisz oly jó rája nézni, én ha meglátom véletlenül valahol, akkor elmegy a tiszta látásom valamerre, és a homályban botorkálva keresem a konyakos sövegemet, hogy magamhoz térjek, az jobb, mint a repülősó...Főleg, ha nem az exem dobálja felém.
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: Kösz a komolyságot :-DD Kövér havonta egyszer elmondja a "mocskos komcsi" szöveget azt lefekszik aludni . A baj ott van, hogy mindig felébred és kezdi elölről. Ami azért is szégyen (persze ő urasága már annyira szenilis hogy nem jön rá magától) mert anno a kommunista vezetők valagát nyalta mint tudjuk mélyen , nagyon mélyen, hogy idáig (már mint a mai napig ) élősködjön a magyarokon. És ez a valami csak egy a sok semmirekellő közül. Csak tudnám, hogy a fanok tényleg ennyire nem emlékeznek ??
Szeparepa-
Az ilyen pszichopata szellemi hazaárulók, hatalomba furakodó, azt bitorló, szégyenmagyarok, mint ez az idióta barom Kövér, 1000 éves történelem, a magyar nemzet vesztét okozzák újra és újra... most is...
hetöndöe
Az ellenzék legnagyobb hibája,hogy anno kormányon téged és a haverjaidat nem vágtak fegyházba hazaárulásért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.