Kész, vége, ennyi volt: Gyurcsány Ferenc háza üresen kong, már nem laknak nála menekültek - írta meg az atv.hu.

A politikai marketingfogásnak – ami egészen a CNN-ig röpítette az exminiszterelnököt – az vetett véget, hogy Budapest kiürült, már nincsenek migránsok a városban – árulta el Gréczy Zsolt, a DK szóvivője.

Gréczy szerint a politikus összesen 55-60 menekültet fogadott a házában a Migration Aid segítségével. Köztük iraki, szudáni, szíriai és afgán állampolgárok voltak, akik szállást, ételt és orvosi ellátást is kaptak a volt miniszterelnök otthonában. A migránsokat másnap a Gyurcsány-család barátai szállították tovább a megadott regisztrációs pontokra, menekültszállásokra.

A szóvivő kiemelte: Gyurcsány Ferenc háza továbbra is nyitva áll a menekültek előtt.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
most mi a túró lesz a következő rágalom? Bajnait már végképp nem lehet felmutatni, Gyurcsánynál sincs menekült...tehát ő is kiesik a rágalomhadjáratból...

...gyorsan kellene vakit keresni, akin fogás van...most már miniszteri szinten...

:-(
egyvandor
wagabund biztosan fognak találni valakit aki ezért hogy még egy menekült sem akar Mo.-n maradni. Talán maga GyF a hibás. Ez ilyen egyszerű.
verőce21
Nemrégen még a kerítést rázta, most már építené a határzárat.
"Nem akarjuk, hogy a menekültek számolatlanul elárasszák Európát, vagy Magyarországot" – jelentette ki Gyurcsány Ferenc kedden az InfoRádió Aréna című műsorában.
link
magyaridok.hu/belfold/nemregen-meg-a-keritest-razta-most-mar-epitene-a-hatarzarat-41328/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.